E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ezgi85
bi kere yemek yapmak,masayı hazırlamak toplamak evi temizlemek..vs... kadının görevi değildir! bunu bi kere iyice öğrenin. Eğer erkeğin maddi geliri iyiyse, eşide istiyorsa bu işleri yapmak için görevliler tutmak ZORUNDA bayanın görevi sadece kadınlık bebeğini bile emzirmeye bilir ozamanda eş süt anne tutmak zorunda
kadın yapar/ yapmaz paşa gönlünün bileceği bir iş yaptığında azalır mı ? artarmı orası apayrı bir durum ama bu türlü hizmetinin kendisine + bonus oalrak döneceği kesin Allahın izniyle. O bakımdan erkeğin yayıla yayıla O Senin görevin yapacan vs... diye çemkirmesi hoş bir durum değil
hele heleeeee diğer mevzuya değinmek istemiyorum size olan saygımdan ya yoksa söyleyeceği biliyordum ben...
Bence hatalı değilsin yardım istemek en doğal hakkın hakveriyorum sana
kadın yapar/ yapmaz paşa gönlünün bileceği bir iş yaptığında azalır mı ? artarmı orası apayrı bir durum ama bu türlü hizmetinin kendisine + bonus oalrak döneceği kesin Allahın izniyle. O bakımdan erkeğin yayıla yayıla O Senin görevin yapacan vs... diye çemkirmesi hoş bir durum değil
hele heleeeee diğer mevzuya değinmek istemiyorum size olan saygımdan ya yoksa söyleyeceği biliyordum ben...
Bence hatalı değilsin yardım istemek en doğal hakkın hakveriyorum sana
Son düzenleyen: Moderatör: