Gururum ayaklar altinda

Çocuklu bir adam en çok çocuklarını sevmeli. Eğer öyle değilse o adamdan kimseye eş olmaz. Önce bunu kabullen.
Sen çocuklu biri değilsen çocuklu bir adamla ne işin var ki. Ne sen onu anlarsın ne o seni.
Ama bence sadaka falan ver kurtulmuşsun böyle birinden. Evli bir kadınla aynı evde yaşamak! Pes yani. Üzme kendini de onu aradım diye ama o da sana artık ulaşamasın yani yoksa sonuç olarak yine ayrılık yaşarsın gibi.

O kadını da dinleme imkanınız olsaydı keşke, bana hiç farklı şeyler anlatacakmış gibi gelmedi.

Beraber olduklarını biliyordunuz, buna rağmen resmen yalvar yakar olmuşsunuz eskisi gibi olalım diye nerdeyse. Siz birbirinize benziyorsunuz, o başkası ile evli olan eski eşinin paçasından düşmemiş, siz de Beraber olduklarını bile bile son bir umut beslemişsiniz. O halde hiç bu adama kızmayın, o da sizin gibi kalbine söz geçiremiyor yazık.
İkisi de birbirini seviyor degil de kimseyle olmayinca birbirlerini mi buluyorlar bilmiyorum. Kadinin daha hakli oldugunu dusunuyorum herzaman sadece keske baskakarinin hayatlarina bulasmadan ne yapacaklarsa yapsalardi. Madem kafasinda eski karisi hep vardii baskasina da evlenme hikayesi yapmayacaksin. Evlenmeyi dusunmuyorum deseydi bana. Birbucuk saat konustu o aksam benimle hep barismadiklarini soyledi ikna etti ne bileyim o an inandim

Son düzenleme:
Gruba alınmadığı için kenarda ağlayan da sensin!!
Bana barismadik oyle olsa bu aksam neden yok asla barismam dedi. O an inandim yoksa barisalim dermiyim ya hic. Zaten hala bu sekilde kandirildigim icin cok uzuluyorum. Ayriyiz zaten biz, baristik eski esimle evet diyebilirdi bana. Bende mutluluklar diler kapatirdim. Sonradan aklim basima geldi. Uzun sure evde kaldigini falan bastan soylemedi biseler anlatirken agzindan kacti vs

Bana barismadik oyle olsa bu aksam neden yok asla barismam dedi. O an inandim yoksa barisalim dermiyim ya hic. Zaten hala bu sekilde kandirildigim icin cok uzuluyorum. Ayriyiz zaten baristik eski esimle evet diyebilirdi bana. Bende mutluluklar diler kapatirdim. Sonradan aklim basima geldi. Uzun sure evde kaldigini falan bastan soylemedi biseler anlatirken agzindan kacti vs
Adamın peşinden aklını yitirmiş gibi koşmanı "nasıl sevdiysem artık" şeklinde yorumlayıp yüceleştiriyor ,zihninde bir aşk destanı oluşturmaya çalışıyorsun ..ama adam açıkça eski karısına aşıkmış ve onu etrafında tutmak için fırsat arıyormuş.Seninle birlikte olmasının nedeni eski karısının başkası ile evli olmasından öte birşey değilmiş.Kadın evliliğini bitirme sürecine girince ise adam koşarak ona dönmüş .Çünkü ona aşık sana değil.

aşıkmış ama ben kendi elleriyle eski karisini evlendirmis adamim demeyi bildi o gece. Gercekten aşıkmış girdigi arkadaslik sitesini pesini biraksin diye ona tavsiye etmis zamaninda yani eski karisina. Kadinida ordan buldugu adamlar dolandirmis durmus. Gercekten buyuk aşkmis

Adamın peşinden aklını yitirmiş gibi koşmanı "nasıl sevdiysem artık" şeklinde yorumlayıp yüceleştiriyor ,zihninde bir aşk destanı oluşturmaya çalışıyorsun ..ama adam açıkça eski karısına aşıkmış ve onu etrafında tutmak için fırsat arıyormuş.Seninle birlikte olmasının nedeni eski karısının başkası ile evli olmasından öte birşey değilmiş.Kadın evliliğini bitirme sürecine girince ise adam koşarak ona dönmüş .Çünkü ona aşık sana değil.
aşıkmış ama ben kendi elleriyle eski karisini evlendirmis adamim demeyi bildi o gece. Gercekten aşıkmış girdigi arkadaslik sitesini pesini biraksin diye ona tavsiye etmis zamaninda yani eski karisina. Kadinida ordan buldugu adamlar dolandirmis durmus. Gercekten buyuk aşkmis

Bak şimdi de sana başka erkek bul demiş.Demek ki adam için bir sıkıntı yok.Senin için de sorun olmuyorsa doğru yoldasın .Ama hem onları eleştirip hem adama yalvarma artık..bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar

Bak şimdi de sana başka erkek bul demiş.Demek ki adam için bir sıkıntı yok.Senin için de sorun olmuyorsa doğru yoldasın .Ama hem onları eleştirip hem adama yalvarma artık..bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar
Eski esiyle benden sonra ayni evde yasadigini bilsem arar miyim o aksam duygusallagimla ve beni 1.5 saat ikna etmesine bagli deneyelim dedim. Sonra dusununce aklim basima geldi. Nasil barisalim dedim diye kahroldugumdan yazdim buraya da. Bunlari bile bile aranir mi zaten artik.yaninda başkasiyla evli eski karisi vardir kimsenin mutluluguna mani olmam 🙂

Evet kadin kac iliski yasamis hepsini biliyor ve evli suan boşanma asamasinda. Ben nasil bir adam sevdim bi grup yapmadiklari eksik gercekten
Adam sizi sevmemiş anlaşamamışsınız niye bunun hırsını eski eşini kötüleyerek alıyorsunuz ki. İstediği kadar ilişki Yaşar size ne bundan. Grup ne alaka yani. Keşke siz de sizi sevmeyen bir erkeğe yalvarmak yerine başka ilişkiler kurup mutluluk arasınız

İkisi de birbirini seviyor degil de kimseyle olmayinca birbirlerini mi buluyorlar bilmiyorum. Kadinin daha hakli oldugunu dusunuyorum herzaman sadece keske baskakarinin hayatlarina bulasmadan ne yapacaklarsa yapsalardi. Madem kafasinda eski karisi hep vardii baskasina da evlenme hikayesi yapmayacaksin. Evlenmeyi dusunmuyorum deseydi bana. Birbucuk saat konustu o aksam benimle hep barismadiklarini soyledi ikna etti ne bileyim o an inandim
Ne demek kimseyi bulamıyorlar yahu, kadın evlenmiş, adam da sizi bulmuş işte. Hadi kadın boşanıyor, ama adamın elinde de eski eşi ile beraber olduklarını bile bile barışalım diye yalvaran biri vardı yakın zamanda. Benim size o saçma sapan insanları savunacak halim yok yanlış anlamayın ama azcık kendimize mi baksak ? Ne bileyim, iyi olmaz mı?

Kızlar duygularima ve hirsima kapilip oyle bir sey yaptim ki simdi de uuzntuden yatiyorum.
Sorunlu bir iliskiden haziran ayinda cikmistim. ( aileler tanisma mobilya bakma gibi bir surec bile olmustu) İkinci evlilik olacakti.
Tartisma sebeplerimiz eski eşle çocuklari icin surekli gorusulmesi( 14 yasinda kizi istiyor annemde gelsin diye yada sinav icin o icin bu icin iletisim cok vardi) ben garipseyince de suclu oluyor kendimi özür dilerken buluyordum.

Cocuklarla tanistim biri 14 biri 18 bana soguk davrandilar ben de ilk defa bunu yasayinca boyunlarina sarilamadim ama elimden gelenide yaptim. Hediyelerini aldim kiz giymedi istemedi. Ama sohbet ettik sakalastik. Ama beyfrndi begenmemis ben sicak davranmamisim.

Neyse sonuc olarak ben yada o surekli bir tartisma cikardik ve bitti. Ben istedim once ama o da cok istekliymis hemen bitirdi ne kadar ben pisman olsamda. Eski esini cok kotulerdi asla anlasamiyoruz derdi.

Ben gecen gece cok kotu oldugum bir anda bunu aradim 3 ay sonra konustuk. Meger adam eski esini eve getirmis (eski eş suan baskasiyla evli ama bosaniyor) sebepte cocuklarin birinin yurt disina okumaya gidecek olmasiymis. Ama aralarinda bir sey gecmemis sadece cocuklar icinmis. İki ay orda kalmis kadin ama bizim konustugumuz aksam yoktu. Cocugu yurtdisina yollamislar o gun eski este evine gitmis.

Ben bi guzel bunlari dinledim beni eski esin icin mi biraktin dedim yok dedi sen cocuklara iyi davranmadin biz senle uyumlu degiliz. O kadar cok sevmisim ki ona ragmen lutfen bi daha deneyelim diye israr ettim.
Ben ne salagim ben ne gurursuzum ki bunu yaptim o duruma dustum. İlk bastan dusuneyim cok sorunlar oldu aramizda cocuklarda artik her seyi biliyor falan dedi. Ben seni ararsam barisiriz yoksa bekleme dedi. Kapatirkende umut oluscak sende bekleme hayatina birini alAcaksan al dedi kapatti.

Simdi ben neye yanayim eski esine dönmek icin evlenme vaadinden vazgectigine beni yuzustu biraktigina mi?
Butun kış eski esinden cektiklerini dinledigime mi? Evli eski esiyle ayni evde yasayabilecek karaktersiz birini sevdigime mi?
Ona bana geri dön diye istedigime mi?
Ona hakettigi kufurleri etmedigime mi?
Dusunmekten hasta olcam
İcimde patladi her sey
Tam küllenmisti zaten zor toparlamisken tazeledim her seyi. Arayip agzima geleni soyleyesim var.
Amann ne uğraşıyorsunuz engelleyin gitsin.. Önünüze bakın

Bu adam eski karisina arkadaslik sitesine gir ordan evlen diyip site önerisi yapmis bir adam. Kadin ordan birini bulup evlenmis simdide davalari var. O kadar masumhane degil olanlar
İyi ya çocuklarının annesine evlilik sitesi öneren kadını yerden yere vuran adam sizce kendinin ne mal olduğunu göstermemiş mi?
Sizin ikinci evliliğiniz olduğunu atlamışım ben. İlk evlilikten ağzınız yanmış yoğurdu üfkeyerek yemeniz gerek. Yaş da çok genç değilmiş. Bu adam için üzülmemeniz gerektiğini idrak edecek yaş ve konumdasınız. Evlenmediğiniz için sevinin.

Sizin gibi güçlü kadınların kendilerini istemeyen erkeklere boyun egmesi benim çok zoruma gidiyor lütfen kendinize bunu yapmayın bir evlilik bitiren kadının daha dikkatli olması bu olaylara mahal vermemesi gerekir

Oturup eski esine de kendisine de hak verdigim oldu benim bozuldugum sey onun icin aslinda ayrilip bana durust olmamasiydi. Ayrica benim derdim kendimle neden unutamayip onu aramam tek sorun. Kimsenin sorunlu hayati beni ilgilendirmiyor. Duygularima hakim olamadim kurtulmak istiyorum bu dustugum durumdan. Ayrica kadin hakkinda soylediklerini duysaydiniz bu kadar o kisileri savunamazdiniz
Siz iyi misiniz niye oturup uzun uzun eski eşle problemlerini dinlediniz? Tabii ki sorulur neden ayrıldıkları ama bir kere konuşulur biter. Bütün kış dinledim demişsiniz. Zaten belliymiş unutamadığı hiç mi fark etmediniz?

X