mrhb arkadaslar,buraya daha öncede yazmıstım, bu aralar cok mutsuzum sebebı soyle anlatayım: sevgılımle acısıyla tatlısıyla 2.5 seneyı devirdik ama aksılıkler hiç yakamızı bırakmıyor;sevgılımın maddi ve okulla ılgılı bır tulu aşamadıgımız sorunları var,ve hepsi bana olumsuz bısekılde yansıyor, artık benımle ilgilenmez oldu,yanyana oturdugumuzda konusacak sey bulamaz olduk,bu durum uzadıkca benımde sinirlerim iyice harap oldu,artık durup dururken birden aglamaya başlıyorum.karsıma alıp adam gibi bı kac kere konuştum,önce bu ilgisizliginin nedeni ögrenmek için,sevmedıgın bır huyum varmı? senı kızdırıyorum,bende begenmedın bı sey bı durum varmı dıe sorular sordum tabı bunları neden sordugumu bılıyordu ve hepsinin cevabına HAYIR, YOK dedı.1 hafta sonra yıne canıma tak etti,yıne konustum benı cıddıye almıyordu, senınle ılıskımızle ılgılılı bı deerdım yok,seni sevmesem istemesem bunu acıkca söylerdım uzatmazdımdedi her söylediğime hep SAÇMALIYORSUN, ABARTIYORSUN
deyip durdu. ne olursa olsun bu durum benı rahatsız edıyorsa sorun vardır dedım. ama bukonuda konusmak istemıyordu abartıgımı dusunuyordu.sonra MONOTONLAŞTIK
gıbı sözler sarf etti, artık hayallerımızı gerceklestıremedıgımızden..artık bunaldım içimden birsey yapmak gelmiyor dedi. beni sevdiğinden kuskumda yok tamam ama: ŞİMDİ diyeceksiniz bak işte senle ilgili degilmiş diye ama eskiden sorunum var diye boyle yapmazdı kı, BELKI HADİ BİRAz SABIR diyeceksiniz, ama okadar cok ugrastım kı moralını duzeltmek için cook emek verdim etrafında fır fır döndüm
ARTIK YORULDUMtamam hiç gelişme olmadı diyemem ama dediğim gibi hep BİRSEYLER EKSİK, o romantik süprizlerle dolu adam gitti yerine baskası geldı, mesela yerı gelip hergün bi buket çiçekle karsıma cıkan adam yok artık
hakkını yıyemem hiç birsey yapmıyo diyemem ama yok ya baska birsey var. . .
ay bias uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım sankı bıas PEKİ SİZ DURUMU NASIL DEGERLENDİRİYORSUNUZ??? FARKLI GÖRÜŞLERE İHTİYACIM VAR LUTFEN YORUMLARINIZI BEKLIYORUM

ay bias uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım sankı bıas PEKİ SİZ DURUMU NASIL DEGERLENDİRİYORSUNUZ??? FARKLI GÖRÜŞLERE İHTİYACIM VAR LUTFEN YORUMLARINIZI BEKLIYORUM