Valla çıkın derim asla çözümü yok bu tiplerle uğraşmanın. Benim de başımda vardı lanet ettim. Ben öyle ayak sesinden normal çocuk koşmasından klozetten vs. rahatsız olmam ama üstümüzde ki ahırda yaşadığı için ve hiç uyuma gibi bir ihtiyaçları olmadığı için 7/24 gürültü yaparlardı hemde öyle böyle bir gürültü değil gece paaat küüüüt takoz düşürüyormuş gibi inanılmaz ağır sesler uykudan sıçrardım buda tabi sürekli olunca artık panik atağa çeviriyor normal hassas değilsen bile hassaslaşıyorsun. 7/24 ü mecazi anlamda söylemiyorum cidden uyumuyorlardı bunu hala merak ediyorum neden nasıl uyumadıklarını
Birde cazzzz cuzzzzz sürekli masa sandalye çekerdi arkadaşım bir kıçının üzerine otur ya kalkarsın ya oturursun bu ses böyle çıkar bunlar 1 dk içinde 20 kez çekerdi. Seninkiler yine 8.30 da başlamış bizim 6 da kalkar süpürge ile açılışı yapar ardından savaş çıkarcasına pat küt güm tak eline ne geçerse atıyordu herhalde ve enerjisi nasıl hiç bitmiyordu onu da ayrı merak ediyorum. Muhtemelen eşyaları yavaş nazik koymak yerine attırıyordu çünkü insanın ödünü koparırcasına takırtılar geliyordu gerçekten Allah'a havale ettim hakkımı helal etmedim etmemde. Rica ederdim biraz daha dikkat edin diye o an özür dilerlerdi 2 saniye sonra aynı. Beterin beteriydi onlar benim için Allah ikisini de bildiği gibi yapsın birde yeni evliler çocukları da yok düşün çocukları olsa düşünemiyorum fırlama olurlar zaten o çiftten olacak çocuklar eminim
Ve çocuğu olan herkes onlar destekliyor ama bilmiyorlar ki bizim bahsettiğimiz gereğinden fazla dur durak bilmeyen gürültüler. Ayrıca çocuk o yapar diye bi şey yok tabi oynayacak ama gürültüde oyun da gündüz saatleri içinde yapılır gece artık son bulur çocuğu eğitmekmiş öğretmekmiş asla ilgilenmedikleri için tabi çocuk bu döveyim mi diye karşılık vererek üste çıkarlar. Taşının kurtulun ben kendi evime geçtim çok şükür 3 ay oldu taşınalı daha yeni yeni psikolojim düzeldi
Allah hayırlı vicdanlı komşu nasip etsin iş hayatından bile çok çok önemli ve kötü etkileyen bir konu ev üst komşu meselesi. O yüzden yardımcı olabilecek arkadaş aileniz varsa taşınırken bence kurtulun derim