• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gürültücü Komşu

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.695
4.441
103
31
Üst Katta 2 tane memur emeklisi oturuyor.
Çıldırtıyorlar uykumdan uyandım.Sabah sabah adam matkap çalıştırıyor.Evi atölyeye çevirmiş.Karisi gene o saatlerde temizlik yapıyor.

Böyle eşyaları kaldırıp indiriyorlar.Bu bahsettiğim saatler 8-9 arası sabahın körü.Bunlari uyarmamin yolu yok mudur?

Hiç uyarmayı denediniz mi?

Ses yasağının olduğu zaman aralıkları var. O aralıklar içinde yapıyorsa nazikçe uyarın. Başka rahatsız olan daire varsa ortak da hareket edebilirsiniz.

Çıldırtıyorlar uykumdan uyandım.Sabah sabah adam matkap çalıştırıyor.Evi atölyeye çevirmiş.Karisi gene o saatlerde temizlik yapıyor.

Böyle eşyaları kaldırıp indiriyorlar.Bu bahsettiğim saatler 8-9 arası sabahın körü.Bunlari uyarmamin yolu yok mudur?
yöneticiye söyleseniz,
gruptan kimseyi kastetmeden yazsa genel.

Matkap sesi sabah sabah pek olmamış evet ama genelde emekliler ve çalışanlar çocuğu okula gidenler erken kalkar yada evde işi gücü olanlar

Bazilarida öğleye kadar uyur millet onu bekleyecek değil yani

aman da aman leydimiz uyanmamıştır sessiz olanım diyecektir kimse yoktur

Benim üst katım ofis. Bu ara tadilatları var 8:30 gibi matkap çalışıyor bazen. Mesai saati başlayınca çalışıyorlar normal olarak. Hafta içi 8-9 da başlayan gürültü normaldir.

Sekiz dokuz normal bir saat mesai saatidir, emekliler ve çalışanlar güne genelde 6 gibi başlar. Zaten yaşlıların çoğu tavuk gibi erkenden uyuklamaya başlıyor.

Matkap da her gün çalıştırmıyordur herhâlde? Evi atölyeye çevirmiş derken evle alâkalı bir şeyler mi tamir edip monte ediyor, evinde hobi olarak bir şey mi üretiyor? Temizlik konusunda ben de saat 9’da temizliğe başlarım. Süpürge makine gibi sesli cihazları 9’dan sonra çalıştırmaya başlarım. Siz yine de uygun bir dille matkapla ne yapıyor öğrenmeye çalışın, elinizde pasta börek bir şeyler çıkın.

Gidip güzelce uyaracaksiniz

Barbie ben anladim senin yine dedikodu yapasin gelmis. Akrabalar bitti mi? Sira komsulara geldiyse senin de isin zor ya. Dedikodu yoksunlugu cekiyorsun gibi geldi bana.

Sabah 8 9 mu normal bana göre değil.
Ama insanların tadilat işleri varsa ne yapsınlar. Evde tadilatın uzun sürmesi resmen işkence öğlen 12 de başlayan tadilat aylarca süründürür.
8-9 arası başlamaları normal ve uygun bir saat. Haftasonu daha geç olmalı tabii ki orası ayrı.

Back