- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Ben bebelere patik oruyom gizzNörüyüm kiiz hee dizi bakiom. Ve hala cay iciyom. Sen nördünuyudumu kuzularin
Mukemmel olan sensin prensesimHoşgeldin ablalalrın en mükemmeli :)
Komsu mekanin sakinleri canlarim @smeagolYagmurun_kizi @Mazef Elif daha adlarini sayamadigim arkadaslarim buyurun sizde duragimiza bi cayimizi icin dostlugumuz pekissin her zaman beklerim bende gelirim seve seve
Bu kadar güzel misin kizEki Görüntüle 1750539 ahandaa beennn kacmak yok bak
Nanelimon midesini üşütenlere şifa olmaya gitti:)Naneli ilimon Merhaba canım.
Merhaba bayanlar Nasılsıniz.
Vayy sen hosgelmissin canimNaneli ilimon Merhaba canım.
Merhaba bayanlar Nasılsıniz.
Keşke halifileks olsa benimde kalın yünlü halı yıka yıka aynıAyy canm seni cok iyi anliyorum bende evime ilk tasindigimda boyle pisti. Yikamaci geldi halifleksleri guzelce yikadi. Bende her sene artik kendim yikiyorum makinayla. Valla biktim bende şu haliflekslerden
O derece yani bakan bidaha bakamiiBu kadar güzel misin kiz
Ablam o kndine şifa olamiyo kiNanelimon midesini üşütenlere şifa olmaya gitti:)
Abla uzmanlık alanım atkı benimMukemmel olan sensin prensesimsen ne oruyon gizz bana bi kazak orsene donuyom buralarda
Cok yuklenme kendine canim az biraz dinlen yarina devam edersin allahin izniyle..zor valla bacimKeşke halifileks olsa benimde kalın yünlü halı yıka yıka aynı
Yarın devam edeceğim bugün herşey aksadı namaz yemek günlük işler
Allah nazarlardan esirgesin bacim seniO derece yani bakan bidaha bakamiigozleri kamasii anam
Hee bilirim bilirimAbla uzmanlık alanım atkı benimkazak bitmez benim elimde :)
Degilmi kelin ilaci olaydiAblam o kndine şifa olamiyo ki
Bizde ona yardım ederiz şifa içinAblam o kndine şifa olamiyo ki
Kursun dokturecem ben nazar ediler banaAllah nazarlardan esirgesin bacim seni
Sen herkesten niye bisiyler istiyorsun laHee bilirim bilirimee madem bana da or bidene mor olsun
Yardim edin valla ablam kafa gidip geliyo bendeBizde ona yardım ederiz şifa için