-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Abooo giz dur anaam dusman basina oyleler. Yarisindan bakabildigim icin pek bisi anlamiyomda klasik dizi iste canim.zengin kiz fakir oglan.sonra oglan zengin olur. Ve derki bi zamanlar fakir ama gururlu bi genc vardi diye devam eder dizi isteNe diyon anam var oyle psikopatlar ocaklardan iraknasil bi dizi guzelmi bari
Valla milletce kurtulamadik bu fakir kiz zengin oglan psikolojisindenAbooo giz dur anaam dusman basina oyleler. Yarisindan bakabildigim icin pek bisi anlamiyomda klasik dizi iste canim.zengin kiz fakir oglan.sonra oglan zengin olur. Ve derki bi zamanlar fakir ama gururlu bi genc vardi diye devam eder dizi iste
Aynen canm yaa. Bizden baskada kimse kalmadi topikde. Abooo bi bizmi variz çenesi düşük kiiValla milletce kurtulamadik bu fakir kiz zengin oglan psikolojisindenbiz ayri dunyalarin insanlariyiz nekrremm beraber nolamayizzz
Baksana bi biz kaldikAynen canm yaa. Bizden baskada kimse kalmadi topikde. Abooo bi bizmi variz çenesi düşük kiiilaşi anaam
Sanada iyi geceler canim. Allah rahatlik versinBaksana bi biz kaldikamma cene varmis yahu bizdede sen dizine bak anacim bende yatayim artik erkenciyim yarin gorusuk kuzum hayirli geceler
kız ne yapayım ev iş bende sana bakınıyordum nerde bu hatun diye
Sagol canim benimOo nanelimon topigin hayirli olsun
Ohooo kizim sen gec bile kaldinkız ne yapayım ev iş bende sana bakınıyordum nerde bu hatun diyekız topiğin seninmiş ya ana ben nasıl kaçırım öhö öhö ilk sırada yer almak gerekliydi
ay canım nasıl gitsin hiç bir değişiklik yok valla 2015 devamı 2016 da didim yeni yıl yeni irkik ama nerde hahaha gene evde kaldımOhooo kizim sen gec bile kaldinsaka saka sensiz topik olurmu cicim hosgeldin serefler verdin nasil gidiyor kiz uzu zaman oldu gorusemedik hecc
ay canım nasıl gitsin hiç bir değişiklik yok valla 2015 devamı 2016 da didim yeni yıl yeni irkik ama nerde hahaha gene evde kaldım
Günaydiiiin sen nerdensin hangi ulkede gurbetçisinGünaydinnn
bende araniza katilmak istiyorummm
Günaydiiiin sen nerdensin hangi ulkede gurbetçisin
alamanci gurbetçi hosgeldin aramiza bende fransadayim 10 senedirAlmanya da dogdum ve burda yasiyorum
alamanci gurbetçi hosgeldin aramiza bende fransadayim 10 senedir
yas kac :) :) bizde sevmiyoruz alamanci kelimesini. fransada oldugumuz halde alamanci diyolar dusun yanialmanci degilim ama ben, hic sevmiyorum o kelimeyitürküm
Hosbuldummcogunuz fransadansiniz galiba