GURBETCiLER DURAGI:)

Abooo giz dur anaam dusman basina oyleler. Yarisindan bakabildigim icin pek bisi anlamiyomda klasik dizi iste canim.zengin kiz fakir oglan.sonra oglan zengin olur. Ve derki bi zamanlar fakir ama gururlu bi genc vardi diye devam eder dizi iste
Valla milletce kurtulamadik bu fakir kiz zengin oglan psikolojisindenbiz ayri dunyalarin insanlariyiz nekrremmberaber nolamayizzz

kız ne yapayım ev iş bende sana bakınıyordum nerde bu hatun diye kız topiğin seninmiş ya ana ben nasıl kaçırım öhö öhö ilk sırada yer almak gerekliydi
Ohooo kizim sen gec bile kaldinsaka saka sensiz topik olurmu cicimhosgeldin serefler verdin nasil gidiyor kiz uzu zaman oldu gorusemedik hecc

Ohooo kizim sen gec bile kaldinsaka saka sensiz topik olurmu cicimhosgeldin serefler verdin nasil gidiyor kiz uzu zaman oldu gorusemedik hecc
ay canım nasıl gitsin hiç bir değişiklik yok valla 2015 devamı 2016 da didim yeni yıl yeni irkik ama nerde hahaha gene evde kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…