- Konu Sahibi naneelimoonn
Ee caylar elimizde ohh sicak sicak. Dizi hangisini izliyosunuz kizlaarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimoyle valla insan hersenede gidemiyoki kolay degil..Yaza ins bende gidicem. Gecen yazda gidemedim zaten
Anacim ben dizi izlemiyomhangisine baslasam yarida birakiyom daral geliyo banaEe caylar elimizde ohh sicak sicak. Dizi hangisini izliyosunuz kizlaarr
Hay gurbetine de !!!!Merhabalar gurbet ellerde yasayan yurduma hasret ozlem dolu hanimlartabiki yurdumun sicak samimi hanimlarinida unutmuyorum sizede ozlem dolu MERHABAdikkat ettim de forumda biz gurbetci hanimlarin hic topigi yok yada ben gormedimdusundumki benim gibi gurbet elde yasayan hanimlarimizin da bir topigi olsun yawtabiki gelmek isteyen butun hanimlara kapimiz sonuna kadar aciksohbet,muhabbet,dedikodu geyiyin alasi daha artik akliniza ne gelirse (site kurallari dahilinde)herseyi ama herseyi paylasalim istiyorum..buyurun HOSGELDINIZ..topigin adida biraz otobus duragi olmus yawmola vermek az biraz nefes almak icin gulmek eglenmek icin hayde bakalim hayirli olsun..
Ayyy etmezyiz cigerimin kosesi rabbim sifa versin anacigina insallah tahlilleri temiz cikar..sinavlarinda da rabbim kolaylik versin insallah bitanemdualarimiz seninle uzme kendini yaradana kurbanGurbet durağının harika ablaları , yarın hem benim sınavım için hemde annemin tahlil sonucu için dua eder misiniz bize ?
Canim allah yardimcinz olsun.ins temiz cikar anneciginin sonuclari. Allah zihin acikligi versin sanadaGurbet durağının harika ablaları , yarın hem benim sınavım için hemde annemin tahlil sonucu için dua eder misiniz bize ?
Kiyamam kuzum hosgeldin zor olunca heryerde zor be gulum allah kolaylik versin hangi ruh haliyle olursa olsun basimizin ustunde yerin var bacim..Hay gurbetine de !!!!
Ya sabahtan beri halı yıkıyorum leş gibi hala azcık arınmadı suyu
Zor gurbetçilik hele kira başkasının ayakkabılarıyla yaşadığı kesi köpekle yaşadığı evde gurbetçi olmak daha bir zor
İnşallah daha güzel bir ruh haliyle görüşmek üzere
Kolay gelsin canm. Hali yikama makinasiylami yikiyosun. Napalim canim iste bizim de kader kismet taa buralardaymis. Sıkma canini aman sorun iş olsun. Allah saglik versinHay gurbetine de !!!!
Ya sabahtan beri halı yıkıyorum leş gibi hala azcık arınmadı suyu
Zor gurbetçilik hele kira başkasının ayakkabılarıyla yaşadığı kesi köpekle yaşadığı evde gurbetçi olmak daha bir zor
İnşallah daha güzel bir ruh haliyle görüşmek üzere
Cabuk cabuk hadiiiiKactim ben geliyorum simdi canlar
...
Sağol Can'ım :) uğrarım inşallahKiyamam kuzum hosgeldin zor olunca heryerde zor be gulum allah kolaylik versin hangi ruh haliyle olursa olsun basimizin ustunde yerin var bacim..
Evet Can'ım makine ile yıkıyorum iki yaşında oğlum ve 10 aylık bir kızım var küçük çok korkuyor sesinden ama bu pislikle de yaşanmaz ya üçüncü senem ama daha yeni kiraya çıktım ve bu pisliği yaşadım şimdiye kadar kovandır ev temizlemiştim saatlerdir salonun halısını yıkıyorum.Kolay gelsin canm. Hali yikama makinasiylami yikiyosun. Napalim canim iste bizim de kader kismet taa buralardaymis. Sıkma canini aman sorun iş olsun. Allah saglik versin
Ayy canm seni cok iyi anliyorum bende evime ilk tasindigimda boyle pisti. Yikamaci geldi halifleksleri guzelce yikadi. Bende her sene artik kendim yikiyorum makinayla. Valla biktim bende şu haliflekslerdenEvet Can'ım makine ile yıkıyorum iki yaşında oğlum ve 10 aylık bir kızım var küçük çok korkuyor sesinden ama bu pislikle de yaşanmaz ya üçüncü senem ama daha yeni kiraya çıktım ve bu pisliği yaşadım şimdiye kadar kovandır ev temizlemiştim saatlerdir salonun halısını yıkıyorum.
Bekleriz canim kolay gelsin:)Sağol Can'ım :) uğrarım inşallah
Geldim geldimmne oruyon kizzdizimi bakiyon..Cabuk cabuk hadiiii
Nörüyüm kiiz hee dizi bakiom. Ve hala cay iciyom. Sen nördün uyudumu kuzularinGeldim geldimmne oruyon kizzdizimi bakiyon..
Hoşgeldin ablalalrın en mükemmeli :)Geldim geldimmne oruyon kizzdizimi bakiyon..