- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Bana çay söyledi.Senle paylaşırım:)Ben geldimnaneelimoonn ne iciyosunuz sıcak biseyler olsun
Oyy sirinim gelmis hosgeldinBen geldimnaneelimoonn ne iciyosunuz sıcak biseyler olsun
Ohh ne guzel tadini cikar kuzum bol bol ye ic gez toz ohhhBen bi aydan gidiyorum iki haftaligina
Ayyy kendimim diye soylemiyorum ama gercektende cok becerikliyimdir masallah banaOoo becerikli hatun canimbekliyoruz afiyet olsun kuzum
Masallah masallahAyyy kendimim diye soylemiyorum ama gercektende cok becerikliyimdir masallah bana
Ohhh yaa azcikta sen keyif cat sirinimBen iyyim bebiste babasıyla oynuyor bende uzattim bacakları.çayımı alayim
ayy ablammm :) burralardayım, biraz finallere boğuldum sadece@reyhanpekmezci ablacim nerelerdesin bakim sen gel bu tarafa gell
Fransa :) en merak ettiği ve nedensiz beğendiğim bir ülkeNerelerden geliyorsunuz bakalimben fransa anacim yedi beni bu gurbet
Haa soylee yaw gozum gorsun seni, ozledim ablacimayy ablammm :) burralardayım, biraz finallere boğuldum sadece
Cabuk gecer bence yaaaOhh ne guzel tadini cikar kuzum bol bol ye ic gez toz ohhh
Cok kibar olluyolaa fransizlar ondandirFransa :) en merak ettiği ve nedensiz beğendiğim bir ülke
Gecirdigin her saniyenin tadini cikar canimCabuk gecer bence yaaa
Bende çok özledim ablam :) sağol ablacım, iyiyim işte uğraşıp duruyoruz her türlü :)Haa soylee yaw gozum gorsun seni, ozledim ablacimallah kolayliklar versin canimcim nasilsin iyimisin
Yaza ins bende gidicem. Gecen yazda gidemedim zatenCabuk gecer bence yaaa
Allah iyilik versin canimcim:)bende yanindayim her turlu unutmaBende çok özledim ablam :) sağol ablacım, iyiyim işte uğraşıp duruyoruz her türlü :)