- Konu Sahibi naneelimoonn
Jetonlari gec dusuyo zahiir (Avrupa Avrupa ne guzel diziydi)Eki Görüntüle 1750534 allahina su adamlarin haline la
Merhaba ben de gurbetciyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jetonlari gec dusuyo zahiir (Avrupa Avrupa ne guzel diziydi)Eki Görüntüle 1750534 allahina su adamlarin haline la
Ya evden dışarı çıkma mumkunse.Kursun dokturecem ben nazar ediler bana
Sen iste yeter ki ablam :)Hee bilirim bilirimee madem bana da or bidene mor olsun
Isterim saanneesende bana kahve yaparsmisin canim bi kasik kopuk olsun ustunde sen cok guzel kahve yapiyomusunSen herkesten niye bisiyler istiyorsun la
Niye kizz kocis kiskaniyomu kara sevdayiyakisikli var orda deelmiiee diyom benn nazar olii bana diye bak bununda gozler kamastinaneelimoonn . Kociş yatana kadar poyraz karayele bakiom mecburiyetten. Yattimi hemen kara sevdayi açiyom . Bu arada cokta guzelmissin kiizz gozlerim kamaşti
Sende alıştın beleş kahveye sende bize neskayfe getir ordan gelirkenIsterim saanneesende bana kahve yaparsmisin canim bi kasik kopuk olsun ustunde sen cok guzel kahve yapiyomusun
Getirmemi kiz ayip ediyonneskayfeye bogarim seniSende alıştın beleş kahveye sende bize neskayfe getir ordan gelirken
Ellerin dert gormesin prensesSen iste yeter ki ablam :)
Adamsın la Naneli ilimonGetirmemi kiz ayip ediyonneskayfeye bogarim seni
garantiiYa evden dışarı çıkma mumkunse.
Tipsizlikten 6 yıl yersin
Benim adam halim hec cekilmez diyim sanaAdamsın la Naneli ilimon
Hosgeldin canim sende nasilsin bakalim nerden?Jetonlari gec dusuyo zahiir (Avrupa Avrupa ne guzel diziydi)
Merhaba ben de gurbetciyim
Aminn canimcim sagol seref verdingorusuk bende ugrarim anacimNeyse bu kadar çene yeter gurbetçilik zor iş Allah oralarda yardımcınız olsun.
naneelimoonn görüşuruk beni nerde bulacağını biliyon anam
Krizlerlere giriyo hemde şaka canim.şükur tv lerdekilerden birbirimizi kiskanmayiz o kadar psikopat deyilikNiye kizz kocis kiskaniyomu kara sevdayiyakisikli var orda deelmiiee diyom benn nazar olii bana diye bak bununda gozler kamasti
Sıfatını düzelt de gel bu sıfatlardan gelme orayaAminn canimcim sagol seref verdingorusuk bende ugrarim anacim
Hee olur agdaciya giderim merak.etme kapida kalirim la yoksaSıfatını düzelt de gel bu sıfatlardan gelme oraya
Ne diyon anam var oyle psikopatlar ocaklardan iraknasil bi dizi guzelmi bariKrizlerlere giriyo hemde şaka canim.şükur tv lerdekilerden birbirimizi kiskanmayiz o kadar psikopat deyilik