GURBETCiLER DURAGI:)

Hay gurbetine de !!!!
Ya sabahtan beri halı yıkıyorum leş gibi hala azcık arınmadı suyu
Zor gurbetçilik hele kira başkasının ayakkabılarıyla yaşadığı kesi köpekle yaşadığı evde gurbetçi olmak daha bir zor
İnşallah daha güzel bir ruh haliyle görüşmek üzere

Gurbet durağının harika ablaları , yarın hem benim sınavım için hemde annemin tahlil sonucu için dua eder misiniz bize ?
Ayyy etmezyiz cigerimin kosesi rabbim sifa versin anacigina insallah tahlilleri temiz cikar..sinavlarinda da rabbim kolaylik versin insallah bitanemdualarimiz seninle uzme kendini yaradana kurban

Kiyamam kuzum hosgeldin zor olunca heryerde zor be gulum allah kolaylik versin hangi ruh haliyle olursa olsun basimizin ustunde yerin var bacim..

Kolay gelsin canm. Hali yikama makinasiylami yikiyosun. Napalim canim iste bizim de kader kismet taa buralardaymis. Sıkma canini aman sorun iş olsun. Allah saglik versin

Kolay gelsin canm. Hali yikama makinasiylami yikiyosun. Napalim canim iste bizim de kader kismet taa buralardaymis. Sıkma canini aman sorun iş olsun. Allah saglik versin
Evet Can'ım makine ile yıkıyorum iki yaşında oğlum ve 10 aylık bir kızım var küçük çok korkuyor sesinden ama bu pislikle de yaşanmaz ya üçüncü senem ama daha yeni kiraya çıktım ve bu pisliği yaşadım şimdiye kadar kovandır ev temizlemiştim saatlerdir salonun halısını yıkıyorum.

Ayy canm seni cok iyi anliyorum bende evime ilk tasindigimda boyle pisti. Yikamaci geldi halifleksleri guzelce yikadi. Bende her sene artik kendim yikiyorum makinayla. Valla biktim bende şu haliflekslerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…