- 22 Eylül 2013
- 836
- 6.167
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.061
Hemen eklerler simdi. Bizden kiymetlimi dimi ama
Pardon cnm alinti yapmayi unutmusum scp yazdim sanaNasilsin canim neler yapiyosun bakim alamanyalarda:)
Bazen guzel tutturyom kizBeni gayet guzel etiketlemisin ama:)
Onemli degil canim gordum:)bende ev hanimiyim 12 senedir fransdayim alistik artik ne yapalimIyiyim cnm ev hanimiyim 5 yil oldu evlenip geleli iste dil kurslarina felan gittim simdide evdeyim,, sen fransadan galiba demi sen neler yapiyorsun
Ben hep fransiz kaliyom bacimBen olaya baya bi fransiz kaldim ama
O yuksek makam ya heyecan yaptin herhal:)Bazen guzel tutturyom kizama mune yi beceremedim
Acep azcik fransiz oldugundan olabilermi:)Ben hep fransiz kaliyom bacim
OlabilerAcep azcik fransiz oldugundan olabilermi:)
He ya zaten yuksek makamlara ulasmak hep zordur oyle kolay diyelO yuksek makam ya heyecan yaptin herhal:)
Ben daha alisamadim hic alisilacak gibide degil hic sevmedim buralari offfOnemli degil canim gordum:)bende ev hanimiyim 12 senedir fransdayim alistik artik ne yapalim
Ne diyon yani bizi kucumsuyolarmi yoksamHe ya zaten yuksek makamlara ulasmak hep zordur oyle kolay diyel
Ayy bineriz ucaga diyince Hemen Türkiye aklima geliyorkanadali35 kiz gel gel tam senlik bi yer buldum. naneelimoonn firansiz Bihter34 alman ben türk sende ingiliz olursun. Bineriz bi ucaga:)tam fikra
Ucak yolculugu yapmaktan cok buralari ozlediginden aklina geliyor olmasinAyy bineriz ucaga diyince Hemen Türkiye aklima geliyor5 senedir ucak yolculugu yapinca:))
Valla bacim bende cok sevmiyorum ama ne yaparsinBen daha alisamadim hic alisilacak gibide degil hic sevmedim buralari offf
Ee normal kuzum ucak deyince gurbetcinin aklina memleket gelir:)gidecekmisiniz yazin ?Ayy bineriz ucaga diyince Hemen Türkiye aklima geliyor5 senedir ucak yolculugu yapinca:))
Zaten ilk sebep oo,, ikiciside söyledigim sebepp,, cnm sen Türkiyedemisin??Ucak yolculugu yapmaktan cok buralari ozlediginden aklina geliyor olmasin
Ahaa kiz cagir gelsin bi ingiliz eksik zatiiikanadali35 kiz gel gel tam senlik bi yer buldum. naneelimoonn firansiz Bihter34 alman ben türk sende ingiliz olursun. Bineriz bi ucaga:)tam fikra