- 22 Eylül 2013
- 836
- 6.167
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.041
Aminn cnm insallahh,, Basarilar okul hayatindaAmin inşallah, kabul olur duanız :) evet üniversite okuyorum
Teşekkür ederim :)Aminn cnm insallahh,, Basarilar okul hayatinda
Aman yurusunde kaplumbaga olsunKaplumbaga gibi yürüyor ama durmuyor en azindan.
Je veux parler français.
Ooooo bihterrrBende geldim araniza herkese merhaba, Almanyadan selamlar,,
Aferinn kizz ben yokken cok guzel idare etmissin duragiTeşekkür ederim :)
Hosbuldum cnmmOoooo bihterrrhosgeldin kuzum ismine zaafim varda yanlis anlama..bende fransa canim memnun oldum:)
Nasilsin canim neler yapiyosun bakim alamanyalarda:)Hosbuldum cnmmMemmun oldum Bende )
Niyeki kiz ben neyaptimki
Olar ama su sari kafalara cekirdek citleyeni eklemezlerse cekirdek citlemem
Onun sagi solu bellimi olur dunden aklinda kaldiysa illa sıkar:)Niyeki kiz ben neyaptimkigelsin gelsin yerimiz bol
He ya soyleyelimde eklesinler bariOlar ama su sari kafalara cekirdek citleyeni eklemezlerse cekirdek citlemem
Hee o unutmaz kolay kolay:)ee sen nasilsin bakalim neler yapiyosunOnun sagi solu bellimi olur dunden aklinda kaldiysa illa sıkar:)
Su etiket isinide beceremedim gittiHe ya soyleyelimde eklesinler bari@Mune bacim yaw su sari kafalara bide cekirdek citleyeni ekleseniz valla tadindan yenmez rica edicem..
Hemen eklerler simdi. Bizden kiymetlimi dimi amaHe ya soyleyelimde eklesinler bari@Mune bacim yaw su sari kafalara bide cekirdek citleyeni ekleseniz valla tadindan yenmez rica edicem..
Beni gayet guzel etiketlemisin ama:)Su etiket isinide beceremedim gitti