- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.081
Kiz yok niye kucumsesinler bizi cok seviyolar bilemNe diyon yani bizi kucumsuyolarmi yoksam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz yok niye kucumsesinler bizi cok seviyolar bilemNe diyon yani bizi kucumsuyolarmi yoksam
Aynenn cnmm ) Evet insallah Nasip olursa gidicegiz TemmuzdaEe normal kuzum ucak deyince gurbetcinin aklina memleket gelir:)gidecekmisiniz yazin ?
Evet ben gurbetci degilim yani en azindan yurtdisi olarak. Bende kendi memeleketimde degilim baska sehirdeyim. Ben naneelimoonn kokusu aldim geldimZaten ilk sebep oo,, ikiciside söyledigim sebepp,, cnm sen Türkiyedemisin??
Gelsin gelsin kafa gacidir arkadas. Oda kanadada ama izmirli.Ahaa kiz cagir gelsin bi ingiliz eksik zatiiivalla kopacaz desene
kokuyu alan geliiEvet ben gurbetci degilim yani en azindan yurtdisi olarak. Bende kendi memeleketimde degilim baska sehirdeyim. Ben naneelimoonn kokusu aldim geldim
Sevsinler tabi onlari biz var ediyozKiz yok niye kucumsesinler bizi cok seviyolar bilem
Ehem ehhemmtabi tabiSevsinler tabi onlari biz var ediyoz
Ohhh cnm negüzell yine bize göre biraz sanslisin en azindan kendi ülkemizdesinn,,Evet ben gurbetci degilim yani en azindan yurtdisi olarak. Bende kendi memeleketimde degilim baska sehirdeyim. Ben naneelimoonn kokusu aldim geldim
Uhuuuhh soguk memleket gelsin basimiz ustune sorun yokGelsin gelsin kafa gacidir arkadas. Oda kanadada ama izmirli.
Ahha yemis yemi deseneiyi iyi bakalimBuralardayım abla, okuyorum yazışmaları :) sana mesaj atacaktım bende, mesaj attığım çocuktan cevap geldi, ağzı kulaklarında benim çalışmaya gideceğim günü beklioyor
Ohh ne guzel bizde kismetse gidecezAynenn cnmm ) Evet insallah Nasip olursa gidicegiz Temmuzda
Abla yemesine yedi de, Yaaaa abla böyle onu hakkına girip günaha girmiyorum demi, ama ümit vermedim çocuğa sadece gruba mesaj attım..Ahha yemis yemi deseneiyi iyi bakalim
Yok be guzelim sanki ne yaptinki..sadece normal bi calisma olcak ki digerine soylecek bi malzeme ciksin:)skma canini hersey yolundaAbla yemesine yedi de, Yaaaa abla böyle onu hakkına girip günaha girmiyorum demi, ama ümit vermedim çocuğa sadece gruba mesaj attım..
Ayy insallahh cnm sizin nezaman izinOhh ne guzel bizde kismetse gidecez
Temmuzda bizde okullar tatil olsun sonra vinnnnAyy insallahh cnm sizin nezaman izin