- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.021
Insallah bitanem dualarimiz seninle:)kiz buŞu anlık güzel gidiyor ablam, inşallah salı günü alacağımız haberlerde güzel olur...
Kiz senin okuzu diyomBilmiyorum kki abla bende merak ettimsmileyy i, Hasta drken abla ?
Bu okuz lafida adamin uzerine yapisti kaldiHeee abla öyle desene yaa :)
EEe ama kendi istedi o etiketi, odun da diyebiliriz, odunum o benim :)Bu okuz lafida adamin uzerine yapisti kaldibaska turlu taninmiyor
He hee odun kalas vs uzar giderEEe ama kendi istedi o etiketi, odun da diyebiliriz, odunum o benim :)
Birde bir öküz daha vardı, onların iş ne oldu ki bir geişme var mı ?EEe ama kendi istedi o etiketi, odun da diyebiliriz, odunum o benim :)
Kütüğe kadar yolu varHe hee odun kalas vs uzar gider
Var canim okuzden bok ne varBirde bir öküz daha vardı, onların iş ne oldu ki bir geişme var mı ?
Kizzz allah beni ne yapmasin ne yazmisim la orayaVar canim okuzden bok ne variste diyom ya hic gorunmedi smileyy yakalasam soracam da yok
Kaplumbaga gibi yürüyor ama durmuyor en azindanIyim bende sukur:)buralardayim bende dolaniyomalmanca nasil gidiyo
ahahahhahah :) abla allah iyilik versin sana :) kızKizzz allah beni ne yapmasin ne yazmisim la orayayaa pardon izir diliyurim
merhaba :) hoşgeldiniz :)Bende geldim araniza herkese merhaba, Almanyadan selamlar,,
Hosbuldum cnm,,sen nerdesin evli yada bekarmerhaba :) hoşgeldiniz :)
:) ben Türkiyede yaşıyorum :) öğrenciyim daha , haliyle bekar :)Hosbuldum cnm,,sen nerdesin evli yada bekar
Ohhh ne güzel vatanimda yasamak icin neler vermezdim,,hergün dua ediyorum Rabbim bi kapi ac esimle dönelim diye insallah kabul olur geliriz,, üniversitemi??:) ben Türkiyede yaşıyorum :) öğrenciyim daha , haliyle bekar :)
Amin inşallah, kabul olur duanız :) evet üniversite okuyorumOhhh ne güzel vatanimda yasamak icin neler vermezdim,,hergün dua ediyorum Rabbim bi kapi ac esimle dönelim diye insallah kabul olur geliriz,, üniversitemi??