- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.101
Selammm :)Selam hanimlar
İyi abla, sen nasılsın ?Hoşgeldin nasilsin
Bebiş nasıl oldu ?iyi mi?Bende iyiyim şimdi kızı uyuttum daha mutfağı toplucm gozlerimden uyku akıyor baya iyiyim yani
Bebis iyi biraz huysuz yarın üçüncü gün olacak yine kaka yapmadigiBebiş nasıl oldu ?iyi mi?
İnşallah beklenen misafir yarın gelir..Bebis iyi biraz huysuz yarın üçüncü gün olacak yine kaka yapmadigib.k yolu gözler olduk
İnşallah.kaç gundur iyiydi. Gene bozuldu.sen nasılsın napiyosunİnşallah beklenen misafir yarın gelir..
İyi abla bende,idare ediyoruz işte :)İnşallah.kaç gundur iyiydi. Gene bozuldu.sen nasılsın napiyosun
Hayirli olsun. Evlenince keske evde kalaymisim deme de:)naneelimoonn @reyhanpekmezci geldim gülüm ne yapayım kızlar ya giremiyorum hayatımda gelişmeler var koca buldum sonunda evde kalmıycam artık ama öküzü değil oda sevgili yapmış neyse zaten kendime öküz buldum artık onla kikirdiycem
hahahahahahha şaka ya evlilikten çok korkuyorum ben zor evlenirimHayirli olsun. Evlenince keske evde kalaymisim deme de:)
CanıııımElif ablaaaaaaaaaaa
Hicc yasiyonmu diye kontrol edim dediydimCanıııım
Yaşıorum,yaşıyorum.Ev işi yaptım,yemek ayarladım yeni gelmişdim seslendiğini duydumHicc yasiyonmu diye kontrol edim dediydim
Ayy bende minigi yeni uyuttum işler duruyor ama yapasim yok yatıp uyuyasim var.sanırım bende uyuyacagimYaşıorum,yaşıyorum.Ev işi yaptım,yemek ayarladım yeni gelmişdim seslendiğini duydum
Aklin varsa karta kacip cocuk yasin gecmeye yakin olnadan evlenne. Evlen cocugu yap adani dehle gitsin. Hic gerek yokhahahahahahha şaka ya evlilikten çok korkuyorum ben zor evlenirim