- 22 Eylül 2013
- 836
- 6.167
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.041
Aminn cnm insallahh,, Basarilar okul hayatindaAmin inşallah, kabul olur duanız :) evet üniversite okuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn cnm insallahh,, Basarilar okul hayatindaAmin inşallah, kabul olur duanız :) evet üniversite okuyorum
Teşekkür ederim :)Aminn cnm insallahh,, Basarilar okul hayatinda
Aman yurusunde kaplumbaga olsunc'est bien de parler français ja doré..Kaplumbaga gibi yürüyor ama durmuyor en azindan .
Je veux parler français.
Ooooo bihterrrhosgeldin kuzumismine zaafim vardayanlis anlama..bende fransa canim memnun oldum:)Bende geldim araniza herkese merhaba, Almanyadan selamlar,,
Aferinn kizz ben yokken cok guzel idare etmissin duragiiste boyle olacaz burasi hepimizin tatlimTeşekkür ederim :)
Hosbuldum cnmm Memmun oldum Bende )Ooooo bihterrrhosgeldin kuzumismine zaafim vardayanlis anlama..bende fransa canim memnun oldum:)
Nasilsin canim neler yapiyosun bakim alamanyalarda:)Hosbuldum cnmm Memmun oldum Bende )
Niyeki kiz ben neyaptimkigelsin gelsin yerimiz bol
Olar ama su sari kafalara cekirdek citleyeni eklemezlerse cekirdek citlememKizzz zey-mur az beri gelde azcik cekirdek citleyek senle
Onun sagi solu bellimi olur dunden aklinda kaldiysa illa sıkar:)Niyeki kiz ben neyaptimkigelsin gelsin yerimiz bol
He ya soyleyelimde eklesinler bari@Mune bacim yaw su sari kafalara bide cekirdek citleyeni ekleseniz valla tadindan yenmez rica edicem..Olar ama su sari kafalara cekirdek citleyeni eklemezlerse cekirdek citlemem
Hee o unutmaz kolay kolay:)ee sen nasilsin bakalim neler yapiyosunOnun sagi solu bellimi olur dunden aklinda kaldiysa illa sıkar:)
Su etiket isinide beceremedim gittiHe ya soyleyelimde eklesinler bari@Mune bacim yaw su sari kafalara bide cekirdek citleyeni ekleseniz valla tadindan yenmez rica edicem..
Hemen eklerler simdi. Bizden kiymetlimi dimi amaHe ya soyleyelimde eklesinler bari@Mune bacim yaw su sari kafalara bide cekirdek citleyeni ekleseniz valla tadindan yenmez rica edicem..
Beni gayet guzel etiketlemisin ama:)Su etiket isinide beceremedim gitti