GURBETCiLER DURAGI:)

Aman sende biri 12 biri 9 yasında çocuğun var rahat batmış 6 yıl sonra üst üste iki çocuk yapmissin
Anacim ne yapimbuyukler ilk esimden kucukler ikinci esimdenkazin ayagi oyle degil isteyoksa kizda var oglanda var ne yapacamee adam bekardi ben iki cocuklu haliyle oda cocuk istediallah basimizdan eksik etmesin hic ayri gayri yapmaz masallah

Tam robot hayati bizimkide sabah kalk kahvalti yap. temizlik yap yemek yap cay ic tv izle uyu. Oofff hergun ayni seyler yaaa
Oyle valla ama yinede halimize bin sukur kiz,sagligimiz yerinde dermani olmayàn derdimiz yok cok sukur ne yapalim ev hanimi olunca baska biseyde beklememek lazimkaderimiz boyleymis bacim

Oyle valla ama yinede halimize bin sukur kiz,sagligimiz yerinde dermani olmayàn derdimiz yok cok sukur ne yapalim ev hanimi olunca baska biseyde beklememek lazimkaderimiz boyleymis bacim
Aynen canm napalim binler kez sukur tabi halimize de. Ama bazen yeri geliyo insan sıkılıyo iste. Bide benim hic turk komsum filanda yok hep yalniz kaldigim icin sıkılıyom iste

Aynen canm napalim binler kez sukur tabi halimize de. Ama bazen yeri geliyo insan sıkılıyo iste. Bide benim hic turk komsum filanda yok hep yalniz kaldigim icin sıkılıyom iste
Arkadas olmayinca daha zor tabianliyorum seni canim..dil kursuna falan gitsen belki ordan arkadas edinirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…