- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Canim o kadar coluk cocuk temizligi yemegi kolaymiHe sen varsın son altı saattir neredeydin acaba
Aman sende biri 12 biri 9 yasında çocuğun var rahat batmış 6 yıl sonra üst üste iki çocuk yapmissinCanim o kadar coluk cocuk temizligi yemegi kolaymicanim cikiyo valla ne yapayim firsat buldukca geliyom iste
Anacim ne yapimAman sende biri 12 biri 9 yasında çocuğun var rahat batmış 6 yıl sonra üst üste iki çocuk yapmissin
Maşallah maşallahAnacim ne yapimbuyukler ilk esimden kucukler ikinci esimden kazin ayagi oyle degil iste yoksa kizda var oglanda var ne yapacam ee adam bekardi ben iki cocuklu haliyle oda cocuk istedi allah basimizdan eksik etmesin hic ayri gayri yapmaz masallah
Ayy çokk güzel yaa hiç canin sıkılmazzKimseye bi zararin yok iste ne guzelbende 4 cocuk 2 erkek 2 kiz 12 buyuk kiz 3 kucuk kiz buyuk oglan 9 kucuk oglan 2 cocuk bahcesi bizim ev
Emin ol firsat olmuyorAyy çokk güzel yaa hiç canin sıkılmazz
Ben varim kuzum yeni geldim ne haberHu hu hu kimse yokmuuu
Maşallah maşallah
Iyilik canm oturuom tv bakiom cay iciyom ayni seyler iste. Sen naptin canmBen varim kuzum yeni geldim ne haber
Valla bende ayniiIyilik canm oturuom tv bakiom cay iciyom ayni seyler iste. Sen naptin canm
Oyle valla ama yinede halimize bin sukur kiz,sagligimiz yerinde dermani olmayàn derdimiz yok cok sukurTam robot hayati bizimkide sabah kalk kahvalti yap. temizlik yap yemek yap cay ic tv izle uyu. Oofff hergun ayni seyler yaaa
Aynen canm napalim binler kez sukur tabi halimize de. Ama bazen yeri geliyo insan sıkılıyo iste. Bide benim hic turk komsum filanda yok hep yalniz kaldigim icin sıkılıyom isteOyle valla ama yinede halimize bin sukur kiz,sagligimiz yerinde dermani olmayàn derdimiz yok cok sukurne yapalim ev hanimi olunca baska biseyde beklememek lazim kaderimiz boyleymis bacim
Arkadas olmayinca daha zor tabiAynen canm napalim binler kez sukur tabi halimize de. Ama bazen yeri geliyo insan sıkılıyo iste. Bide benim hic turk komsum filanda yok hep yalniz kaldigim icin sıkılıyom iste
Basvuru yapmistimya canm koleje bugun randevu kagidi geldiArkadas olmayinca daha zor tabianliyorum seni canim..dil kursuna falan gitsen belki ordan arkadas edinirsin..
Ne guzel hayirli olsun canim cok sevindim:)en azindan bi cevren olur seninde bunalmassin valla..Basvuru yapmistimya canm koleje bugun randevu kagidi geldihaftaya gorusmeye gidicez. Ay cok iyi olcak benm icin ins
Ayy cnmm yaa mümkünse foto atabilir misin en azindan minikleri.. çok merak ettimEmin ol firsat olmuyorher agizdan bi ses
Hee evlere senlikler vallaAyy cnmm yaa mümkünse foto atabilir misin en azindan minikleri.. çok merak ettim