- 16 Temmuz 2011
- 909
- 443
- Konu Sahibi naneelimoonn
Eeee sevgimizi sevdiğimize haykıramadığımızdan burada biricik ablalarla paylaşıyoruz :) yani biraz özlem çekenlerin yeri :)Burasi sevdigine özlem çekenler için mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eeee sevgimizi sevdiğimize haykıramadığımızdan burada biricik ablalarla paylaşıyoruz :) yani biraz özlem çekenlerin yeri :)Burasi sevdigine özlem çekenler için mi
Hosgeldin kuzumne haber:)Benn geldiiim :)
Ee durdugun kabahattabikide git iste tam kendini gosterme vaktidir be canimmutlaka git sonrada bize anlat neler olduHoşbulduum valla heyecanliyimm hemide çokk bizim eski sinif toplaşiyormuş yarinn o da gelecekk ama ben hala karar veremedim gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum
Gunaydinn canisi yeetttimmm ahandaniye uzuluyosun boyle hic oldumu?yakistimi sananiye bakmazmis once donsun kendine baksin o katiksiz okuzben onu bacimin bi damla gozyasina kurban ederim yaaahh elime verecekler o okuzu bak neler ediyorumnaneelimoonn uyan yaaaaaa ya bu zalımın oğlunu alın bana ya çok aşık oldum ben ona rüyamda bile görüyorum artık düşündükçe yüzümde aptal gülümseme oluyor ben ilk defa midemde kelebekler uçtuğunu gördüm ama biliyorum olmaz bakmaz bana
olmuyor be nanecim hep mutsuz oluyorum benGunaydinn canisi yeetttimmm ahandaniye uzuluyosun boyle hic oldumu?yakistimi sananiye bakmazmis once donsun kendine baksin o katiksiz okuzben onu bacimin bi damla gozyasina kurban ederim yaaahh elime verecekler o okuzu bak neler ediyorum
Ahh bee smileyim iyide bu adam hicmi farketmiyo senin ilgini?ne kadar sklikta goruyosun onu, aranizda ufakta olsa bi diyalog varmi?nasil bi adamdir bu biraz bahsetsen belki bi analiz yapabilirim...olmuyor be nanecim hep mutsuz oluyorum ben
yok işe canım yüzyüze gelmedik ki hiç sosyal medyadan takipliyoruz anca konuşmuyoruzda vahim benim durum olmaz iyi biri komik popüler çevresinde sevilen biri ya birazda yakışıklı olmaktan ziyade şeytan tüyü var derler ya ondan var cevresindede kızlar varAhh bee smileyim iyide bu adam hicmi farketmiyo senin ilgini?ne kadar sklikta goruyosun onu, aranizda ufakta olsa bi diyalog varmi?nasil bi adamdir bu biraz bahsetsen belki bi analiz yapabilirim...
Haydaa ee o zaman ne yapican be guzelim hep boylemi devam etcek yaniyok işe canım yüzyüze gelmedik ki hiç sosyal medyadan takipliyoruz anca konuşmuyoruzda vahim benim durum olmaz iyi biri komik popüler çevresinde sevilen biri ya birazda yakışıklı olmaktan ziyade şeytan tüyü var derler ya ondan var cevresindede kızlar var
Gitsem mi ? bencede durduğun kabahat, hadi git döndüğünde de burada güzel haberlerini anlat, bekliyoruz, :)Hoşbulduum valla heyecanliyimm hemide çokk bizim eski sinif toplaşiyormuş yarinn o da gelecekk ama ben hala karar veremedim gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum
Bizim yanımızda naneelimoonn ablamız olsun bize birşey olmaz :)Gunaydinn canisi yeetttimmm ahandaniye uzuluyosun boyle hic oldumu?yakistimi sananiye bakmazmis once donsun kendine baksin o katiksiz okuzben onu bacimin bi damla gozyasina kurban ederim yaaahh elime verecekler o okuzu bak neler ediyorum
Hayat bu belli olmaz ki, belki de sen bu kadar ümitsiz olduğun için olumsuz görüyorsun, belki onunda sana karşı bir ilgisi vardır, tarafsızca gözlemlesen durumu ?yok işe canım yüzyüze gelmedik ki hiç sosyal medyadan takipliyoruz anca konuşmuyoruzda vahim benim durum olmaz iyi biri komik popüler çevresinde sevilen biri ya birazda yakışıklı olmaktan ziyade şeytan tüyü var derler ya ondan var cevresindede kızlar var
Rica ederim bitanem ben ne yapiyorumki :)nacizhane yaninizda olmaya calisiyorum..unutmayin gun dogmadan neler dogar demisler,mucizelere inanirsaniz hayatinizda inandiginiz ve dilediginiz seylere ne kadar yaklastiginizi goreceksinizben herzaman dualarimla yaninizdayim canlarim benimBizim yanımızda naneelimoonn ablamız olsun bize birşey olmaz :)
Hic biseyi yok ki neyini gozlemleyim anca sosyal medyadan begenme nasil etkiliycem bi akil verin kizlar ya[/QUOTE][QUOyhanpekmezci, post: 44921028, member: 716682"]Hayat bu belli olmaz ki, belki de sen bu kadar ümitsiz olduğun için olumsuz görüyorsun, belki onunda sana karşı bir ilgisi vardır, tarafsızca gözlemlesen durumu ?
Dayanamadimm tabiyki gittimm 6 ay olmuştu ilk kez bugün gördümm nasıl güzel gözüktü gözüme anlatamammGitsem mi ? bencede durduğun kabahat, hadi git döndüğünde de burada güzel haberlerini anlat, bekliyoruz, :)