GURBETCiLER DURAGI:)

Hoşbulduum valla heyecanliyimm hemide çokk :KK70: bizim eski sinif toplaşiyormuş yarinn o da gelecekk ama ben hala karar veremedim gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum :KK70:

naneelimoonn naneelimoonn uyan yaaaaaa :cry::cry::cry: ya bu zalımın oğlunu alın bana ya çok aşık oldum ben ona :KK42::KK42: rüyamda bile görüyorum artık düşündükçe yüzümde aptal gülümseme oluyor ben ilk defa midemde kelebekler uçtuğunu gördüm ama biliyorum olmaz bakmaz bana :KK42::KK42::KK42:

naneelimoonn naneelimoonn uyan yaaaaaa :cry::cry::cry: ya bu zalımın oğlunu alın bana ya çok aşık oldum ben ona :KK42::KK42: rüyamda bile görüyorum artık düşündükçe yüzümde aptal gülümseme oluyor ben ilk defa midemde kelebekler uçtuğunu gördüm ama biliyorum olmaz bakmaz bana :KK42::KK42::KK42:
Gunaydinn canisi yeetttimmm ahanda:KK55:niye uzuluyosun boyle hic oldumu?yakistimi sana:110:niye bakmazmis once donsun kendine baksin o katiksiz okuz:63:ben onu bacimin bi damla gozyasina kurban ederim yaa:KK67:ahh elime verecekler o okuzu bak neler ediyorum:KK62:

Ahh bee smileyim :KK51:iyide bu adam hicmi farketmiyo senin ilgini?ne kadar sklikta goruyosun onu, aranizda ufakta olsa bi diyalog varmi?nasil bi adamdir bu biraz bahsetsen belki bi analiz yapabilirim...
yok işe canım yüzyüze gelmedik ki hiç sosyal medyadan takipliyoruz anca konuşmuyoruzda vahim benim durum olmaz :KK42::KK42: iyi biri komik popüler çevresinde sevilen biri ya birazda yakışıklı olmaktan ziyade şeytan tüyü var derler ya ondan var cevresindede kızlar var :KK42::KK42::KK42:

yok işe canım yüzyüze gelmedik ki hiç sosyal medyadan takipliyoruz anca konuşmuyoruzda vahim benim durum olmaz :KK42::KK42: iyi biri komik popüler çevresinde sevilen biri ya birazda yakışıklı olmaktan ziyade şeytan tüyü var derler ya ondan var cevresindede kızlar var :KK42::KK42::KK42:
Haydaa ee o zaman ne yapican be guzelim hep boylemi devam etcek yanio_O

Hayat bu belli olmaz ki, belki de sen bu kadar ümitsiz olduğun için olumsuz görüyorsun, belki onunda sana karşı bir ilgisi vardır, tarafsızca gözlemlesen durumu ?

Bizim yanımızda naneelimoonn naneelimoonn ablamız olsun bize birşey olmaz :)
Rica ederim bitanem ben ne yapiyorumki :)nacizhane yaninizda olmaya calisiyorum..unutmayin gun dogmadan neler dogar demisler,mucizelere inanirsaniz hayatinizda inandiginiz ve dilediginiz seylere ne kadar yaklastiginizi goreceksiniz:KK66:ben herzaman dualarimla yaninizdayim canlarim benim:KK68:

[QUOyhanpekmezci, post: 44921028, member: 716682"]Hayat bu belli olmaz ki, belki de sen bu kadar ümitsiz olduğun için olumsuz görüyorsun, belki onunda sana karşı bir ilgisi vardır, tarafsızca gözlemlesen durumu ?[/QUOTE]
Hic biseyi yok ki neyini gozlemleyim anca sosyal medyadan begenme nasil etkiliycem bi akil verin kizlar ya

[QUOyhanpekmezci, post: 44921028, member: 716682"]Hayat bu belli olmaz ki, belki de sen bu kadar ümitsiz olduğun için olumsuz görüyorsun, belki onunda sana karşı bir ilgisi vardır, tarafsızca gözlemlesen durumu ?
Hic biseyi yok ki neyini gozlemleyim anca sosyal medyadan begenme nasil etkiliycem bi akil verin kizlar ya[/QUOTE]
O etkileme kısmına hiç girme kuzum ben gözümün önündeki adama, benden hoşlandığını bildiğim adama sevdiğimi söyleyemiyom asıl sen bana fkiri ver kuzum ya ?
Ayrıca sen şu konuyu şöyle baştan anlatsan ya, ona göre konulaşım...

X