GURBETCiLER DURAGI:)

:mad:Aynen öyle sorma gitsin valla şuan burda ama ben onunla hiç karşilaşmiyorum bile...
Senin hasretin neye kime :)

:mad:Aynen öyle sorma gitsin valla şuan burda ama ben onunla hiç karşilaşmiyorum bile...
Senin hasretin neye kime :)
Zor canim allah yardimcin olsun..niye acilmiyosun ki adama hicmi bilmiyor hislerini ?az belli etsen belki oda bos degildir sana karsi:)gulum ben 12 senedir fransadayim sahici gurbet yani:KK53:memleket ana baba kardes hasreti cekiyorum:KK51:

Seninde Allah yardimcin olsun.Hiç sanmiyorum onunda bana karşi dolu olduğunu gözü hep dışarlarda..Orta sonda ayni okuldaydik lisede de 4 sene ayni sinifta yaklaşik 6 yildir benimle yaşimin verdiği takintili bi aşk heralde:oops:

:KK48:kiz ne ettin sen oyle vur dedik oldurdun bizi:KK70:tabiki eltiyik samimiyik:KK19:ask olsun:pben balik hafizaliyim biseyi tutamiyom aklimda:KK70:affet beni saffet aman eminee:cry:o zalimin oglunu elime bi gecirirsem zaten alinina kaziyacam ismini senin:KK70:sen hic merak etme askindan mecnun olacak:KK68:
:KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK8::KK8: beklediğim hareketler :cool::cool:

Bi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledim:KK70:) yari zamanli çalışıyorum, öyle geçiyor işte günler... sen neler yapiyon Fransa'da?
Allah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanlikti :21:ben ev hanimiyim canim evdi cocuklardi kosturuyorum bende:KK69:

Bi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledim:KK70:) yari zamanli çalışıyorum, öyle geçiyor işte günler... sen neler yapiyon Fransa'da?
Allah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanlikti :21:ben ev hanimiyim canim evdi cocuklardi kosturuyorum bende:KK69:
Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyor
Sagol canim dogru valla haklisin:)

Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyor
Sagol canim dogru valla haklisin:)

X