- 29 Nisan 2013
- 568
- 487
- Konu Sahibi naneelimoonn
Aynen öyle sorma gitsin valla şuan burda ama ben onunla hiç karşilaşmiyorum bile...
Senin hasretin neye kime :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor canim allah yardimcin olsun..niye acilmiyosun ki adama hicmi bilmiyor hislerini ?az belli etsen belki oda bos degildir sana karsi:)gulum ben 12 senedir fransadayim sahici gurbet yanimemleket ana baba kardes hasreti cekiyorumAynen öyle sorma gitsin valla şuan burda ama ben onunla hiç karşilaşmiyorum bile...
Bi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledim) yari zamanli çalışıyorum, öyle geçiyor işte günler... sen neler yapiyon Fransa'da?Iyi yapmissin valla insan bunaliyor tabisen neler yapiyosun alamanya da canim?evli bekar?coluk cocuk
Bende dogma büyme almanya:)yurtdisinda dogustan beri olan varmi buralarda bende almanyadayim :) almanyadan kimse yokmu :)
beklediğim hareketlerkiz ne ettin sen oyle vur dedik oldurdun bizitabiki eltiyik samimiyikask olsunben balik hafizaliyim biseyi tutamiyom aklimdaaffet beni saffet aman emineeo zalimin oglunu elime bi gecirirsem zaten alinina kaziyacam ismini seninsen hic merak etme askindan mecnun olacak
Platonik galiba:)yinede askin her hali guzelSeninde Allah yardimcin olsun.Hiç sanmiyorum onunda bana karşi dolu olduğunu gözü hep dışarlarda..Orta sonda ayni okuldaydik lisede de 4 sene ayni sinifta yaklaşik 6 yildir benimle yaşimin verdiği takintili bi aşk heralde
Ne sandin cicimbiz bacimizi sahipsiz birakmayizbeklediğim hareketler
Allah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanlikti ben ev hanimiyim canim evdi cocuklardi kosturuyorum bendeBi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledim) yari zamanli çalışıyorum, öyle geçiyor işte günler... sen neler yapiyon Fransa'da?
Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyorAllah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanlikti ben ev hanimiyim canim evdi cocuklardi kosturuyorum bende
Istesem de kurtulamiyorum zaten böyle yaşayıp gidiyorum iştePlatonik galiba:)yinede askin her hali guzel
Allah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanlikti ben ev hanimiyim canim evdi cocuklardi kosturuyorum bendeBi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledim) yari zamanli çalışıyorum, öyle geçiyor işte günler... sen neler yapiyon Fransa'da?
Sagol canim dogru valla haklisin:)Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyor
Sagol canim dogru valla haklisin:)Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyor
Kimseye bi zararin yok iste ne guzelbende 4 cocuk 2 erkek 2 kiz 12 buyuk kiz 3 kucuk kiz buyuk oglan 9 kucuk oglan 2cocuk bahcesi bizim evIstesem de kurtulamiyorum zaten böyle yaşayıp gidiyorum işte
Senin çocuklar kaç yaşinda kız erkek ?
Masallah kiizz kreş gibi. Allah yokluklarini gostermesin canimmmKimseye bi zararin yok iste ne guzelbende 4 cocuk 2 erkek 2 kiz 12 buyuk kiz 3 kucuk kiz buyuk oglan 9 kucuk oglan 2cocuk bahcesi bizim ev
hayirdir sirinim
Ben yalnız kaldimhayirdir sirinim
oyy kiyamam sirinim niyeki kimse yoksa ben varim yaBen yalnız kaldim
He sen varsın son altı saattir neredeydin acabaoyy kiyamam sirinim niyeki kimse yoksa ben varim ya