- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Hic biseyi yok ki neyini gozlemleyim anca sosyal medyadan begenme nasil etkiliycem bi akil verin kizlar ya[/QUOTE][QUOyhanpekmezci, post: 44921028, member: 716682"]Hayat bu belli olmaz ki, belki de sen bu kadar ümitsiz olduğun için olumsuz görüyorsun, belki onunda sana karşı bir ilgisi vardır, tarafsızca gözlemlesen durumu ?
Ohh be iyi yapmissin valla,gitmeseydin yolardim sacini basiniDayanamadimm tabiyki gittimm 6 ay olmuştu ilk kez bugün gördümm nasıl güzel gözüktü gözüme anlatamamm
Cok tesekkürler bitanemmBu arada günaydın :) Bu benim şarkım, hepinize gelsin :)
Ahahahah işte benim ablam, tepki bile aynı :) detaylari bekliyoruzzzOhh be iyi yapmissin valla,gitmeseydin yolardim sacini basiniboyle firsat ele gecermi kiz ee nasil gecti bakalim neler oldu hele anlat
Teşekkür ederim ablam, hasta ziyaretine izin çıkmadı benim, dün yanına gittim okula gelmiştir diye, o yokmuş odasında öğrencisini bırakmış, öğrencisi de hala hasta olduğunu söyledi, konusamiyormus o da dün bende mesaj attım işte, yanına geldim yoktun iyilesmemissin, seni merak ettim nasılsın yazdım bu sabah cevap attı, ümidi kesmistim, mesaj atarak eseklik yaptigimi düşünüyordum hatta, işte Özür dilerim kusuruma bakma hastayım hala yatiyorum, senin sesin nasıl oldu yazmış. Hadi hasta keyiflensin diye sebeklik yapıp bende görüntü var ses yok, book televizyon gibiyim diye cevap yazdim cevap gelmedi, gelmezde.. hadi hasta diyorum onemsemiyorum, bana atar li diyorum susuyirum ama salı günü bu konuyu cozmemis lazım,, şu hediyenin benim elde geç geldiğini bilmesi lazimCok tesekkürler bitanemmsarkin cok guzel senin gibi:)
Anladim:)cvp yazmama olayina fazla takma bence erkekler bizim kadar hizli degiller:))fazla onemsemezler kaldiki hele hasta bir erkek aman amanTeşekkür ederim ablam, hasta ziyaretine izin çıkmadı benim, dün yanına gittim okula gelmiştir diye, o yokmuş odasında öğrencisini bırakmış, öğrencisi de hala hasta olduğunu söyledi, konusamiyormus o da dün bende mesaj attım işte, yanına geldim yoktun iyilesmemissin, seni merak ettim nasılsın yazdım bu sabah cevap attı, ümidi kesmistim, mesaj atarak eseklik yaptigimi düşünüyordum hatta, işte Özür dilerim kusuruma bakma hastayım hala yatiyorum, senin sesin nasıl oldu yazmış. Hadi hasta keyiflensin diye sebeklik yapıp bende görüntü var ses yok, book televizyon gibiyim diye cevap yazdim cevap gelmedi, gelmezde.. hadi hasta diyorum onemsemiyorum, bana atar li diyorum susuyirum ama salı günü bu konuyu cozmemis lazım,, şu hediyenin benim elde geç geldiğini bilmesi lazim
44928413, member: 695116"]Ohh be iyi yapmissin valla,gitmeseydin yolardim sacini basiniboyle firsat ele gecermi kizee nasil gecti bakalim neler oldu hele anlat
Hic degismemis yani onu anladikBöyle nasıl desem günün sonunda çok tuhaf hissettim ya sevinsem mi onu bir daha nerde görürüm ya da görür müyüm diye üzülsem mi bilemedimm bi hissizlik oluştu bendemimiklerr bakışlarr anladım ki bazı şeylerr hiç değişmezzz
Hic degismemis yani onu anladikBöyle nasıl desem günün sonunda çok tuhaf hissettim ya sevinsem mi onu bir daha nerde görürüm ya da görür müyüm diye üzülsem mi bilemedimm bi hissizlik oluştu bendemimiklerr bakışlarr anladım ki bazı şeylerr hiç değişmezzz
oldu tabi bikaç kere göz göze geldik ama o hemen kaçiriyo gözlerini hissizlik var çunku gözlerinde uzun uzun bana bakmak gibi bir derdi yok, ben burda kara sevdaya bağlamişim senelerdir o beni görmüyor bile fazlasıyla coolHic degismemis yani onu anladikpeki hic goz temasi falan olmadi mi?bakismalar gulusmeler bi daha nerde gorebilecegin konusunda bi fikrin varmi peki ? Eee bidaha goremem diyisonda niye belli etmedin kendini yahu sizin yerinize burda ben hoplayip zipliyom yaw azcik cesaret kfamda milyon senaryo kuruyorum sizin icin yine yok yine yok
Valla haklısın abla, bizim nesilde cesaret yok galiba :)[/QUOTE]Hic degismemis yani onu anladikpeki hic goz temasi falan olmadi mi?bakismalar gulusmeler bi daha nerde gorebilecegin konusunda bi fikrin varmi peki ? Eee bidaha goremem diyisonda niye belli etmedin kendini yahu sizin yerinize burda ben hoplayip zipliyom yaw azcik cesaret kfamda milyon senaryo kuruyorum sizin icin yine yok yine yok
Senin yaş kaç cnmmValla haklısın abla, bizim nesilde cesaret yok galiba :)
Ooo sen benim kuzenimle yaşıtsın, kardeşim olacak yaşındaymışsın, abla oldum kızBen 97 liyim
Ooo sen benim kuzenimle yaşıtsın, kardeşim olacak yaşındaymışsın, abla oldum kız
O etkileme kısmına hiç girme kuzum ben gözümün önündeki adama, benden hoşlandığını bildiğim adama sevdiğimi söyleyemiyom asıl sen bana fkiri ver kuzum ya ?Hic biseyi yok ki neyini gozlemleyim anca sosyal medyadan begenme nasil etkiliycem bi akil verin kizlar ya
İnş. Mağlum olurr yerine ulaşırr cnmm :)benden ona gelsin