GURBETCiLER DURAGI:)

[QUOyhanpekmezci, post: 44921028, member: 716682"]Hayat bu belli olmaz ki, belki de sen bu kadar ümitsiz olduğun için olumsuz görüyorsun, belki onunda sana karşı bir ilgisi vardır, tarafsızca gözlemlesen durumu ?
Hic biseyi yok ki neyini gozlemleyim anca sosyal medyadan begenme nasil etkiliycem bi akil verin kizlar ya[/QUOTE]
Onun gozune gorunmessen bulundugu ortamlarda olmazssan nasil etkiyelecen kuzum?kendine guven ortamlarinda bulunmaya calis gozlemle,bakalim yani ayimi kurtmu

Cok tesekkürler bitanemmsarkin cok guzel senin gibi:)
Teşekkür ederim ablam, hasta ziyaretine izin çıkmadı benim, dün yanına gittim okula gelmiştir diye, o yokmuş odasında öğrencisini bırakmış, öğrencisi de hala hasta olduğunu söyledi, konusamiyormus o da dün bende mesaj attım işte, yanına geldim yoktun iyilesmemissin, seni merak ettim nasılsın yazdım bu sabah cevap attı, ümidi kesmistim, mesaj atarak eseklik yaptigimi düşünüyordum hatta, işte Özür dilerim kusuruma bakma hastayım hala yatiyorum, senin sesin nasıl oldu yazmış. Hadi hasta keyiflensin diye sebeklik yapıp bende görüntü var ses yok, book televizyon gibiyim diye cevap yazdim cevap gelmedi, gelmezde.. hadi hasta diyorum onemsemiyorum, bana atar li diyorum susuyirum ama salı günü bu konuyu cozmemis lazım,, şu hediyenin benim elde geç geldiğini bilmesi lazim

Anladim:)cvp yazmama olayina fazla takma bence erkekler bizim kadar hizli degiller:))fazla onemsemezler kaldiki hele hasta bir erkek aman amaniyi yapmissin msj atarak arada kendini goster boyle cekinme hic; )yoksa bu durum boyle uzar gider bazen ilk adimi atmak lazim cokta gurur yapmamak gerek bazi durumlarda,yoksa bekle allah bekle nereye kadar degilmi?cunku daha oncede sana soyledigim gibi sana karsi bos degil bu adam sadece belki cekinceleri var belki kendince dogru zamani bekliyordur..yada belki C.skki HIC BIRI...hersey mumkun o yuzden adim atmadan,denemeden bilemezsin bitanesi..o kapali kapiyi aralamadan icerisini goremezssin..umarim o kapi ardinda bekledigin ozlemini cektigin ASKI bulursunbunu butun kalbimle diliyorum..

44928413, member: 695116"]Ohh be iyi yapmissin valla,gitmeseydin yolardim sacini basiniboyle firsat ele gecermi kizee nasil gecti bakalim neler oldu hele anlat[/QUOTE]

Böyle nasıl desem günün sonunda çok tuhaf hissettim ya sevinsem mi onu bir daha nerde görürüm ya da görür müyüm diye üzülsem mi bilemedimm bi hissizlik oluştu bende mimiklerr bakışlarr anladım ki bazı şeylerr hiç değişmezzz

44928413, member: 695116"]Ohh be iyi yapmissin valla,gitmeseydin yolardim sacini basiniboyle firsat ele gecermi kizee nasil gecti bakalim neler oldu hele anlat

Böyle nasıl desem günün sonunda çok tuhaf hissettim ya sevinsem mi onu bir daha nerde görürüm ya da görür müyüm diye üzülsem mi bilemedimm bi hissizlik oluştu bende mimiklerr bakışlarr anladım ki bazı şeylerr hiç değişmezzz[/QUOTE]
Hic degismemis yani onu anladikpeki hic goz temasi falan olmadi mi?bakismalar gulusmelerbi daha nerde gorebilecegin konusunda bi fikrin varmi peki ? Eee bidaha goremem diyisonda niye belli etmedin kendiniyahu sizin yerinize burda ben hoplayip zipliyom yaw azcik cesaret kfamda milyon senaryo kuruyorum sizin icin yine yok yine yok

Hic degismemis yani onu anladikpeki hic goz temasi falan olmadi mi?bakismalar gulusmelerbi daha nerde gorebilecegin konusunda bi fikrin varmi peki ? Eee bidaha goremem diyisonda niye belli etmedin kendiniyahu sizin yerinize burda ben hoplayip zipliyom yaw azcik cesaret kfamda milyon senaryo kuruyorum sizin icin yine yok yine yok[/QUOTE]
oldu tabi bikaç kere göz göze geldik ama o hemen kaçiriyo gözlerini hissizlik var çunku gözlerinde uzun uzun bana bakmak gibi bir derdi yok, ben burda kara sevdaya bağlamişim senelerdir o beni görmüyor bile fazlasıyla cool
Annem bilmiyo onun da geldigini yoksa hayatta yollamazdi

Hic degismemis yani onu anladikpeki hic goz temasi falan olmadi mi?bakismalar gulusmelerbi daha nerde gorebilecegin konusunda bi fikrin varmi peki ? Eee bidaha goremem diyisonda niye belli etmedin kendiniyahu sizin yerinize burda ben hoplayip zipliyom yaw azcik cesaret kfamda milyon senaryo kuruyorum sizin icin yine yok yine yok[/QUOTE]
Valla haklısın abla, bizim nesilde cesaret yok galiba :)

oldu tabi bikaç kere göz göze geldik ama o hemen kaçiriyo gözlerini hissizlik var çunku gözlerinde uzun uzun bana bakmak gibi bir derdi yok, ben burda kara sevdaya bağlamişim senelerdir o beni görmüyor bile fazlasıyla cool
Annem bilmiyo onun da geldigini yoksa hayatta yollamazdi [/QUOTE]
Sadece gözlerini kaçırdığını yazsaydın belkide hoşlandığı ama utandığı için gözlerini kaçıryordur diyecektim fakat hissizlik demişsin ! hiç mi his yok, o gözler birşeyler anlatmıyor mu ?

Valla haklısın abla, bizim nesilde cesaret yok galiba :)[/QUOTE]
Senin yaş kaç cnmm

Hic biseyi yok ki neyini gozlemleyim anca sosyal medyadan begenme nasil etkiliycem bi akil verin kizlar ya
O etkileme kısmına hiç girme kuzum ben gözümün önündeki adama, benden hoşlandığını bildiğim adama sevdiğimi söyleyemiyom asıl sen bana fkiri ver kuzum ya ?
Ayrıca sen şu konuyu şöyle baştan anlatsan ya, ona göre konulaşım...[/QUOTE]
kuzenimin lisede arkadaşıymış kuzenimin düğünde gördüm bi anda ne oldu anlamadım kalbim çarptı suratımda kocaman gülümseme oldu gördüğümde ( ondan önce 4 senelik ilişkiden çıkmıştım ayrılalı 10 ay olmuştu ) neyse düğün bitti yemeğe gitcez ben onun arabasına bindim yolda benim başım çok agrıdı ilaç sordum yok dedi istersen eczane arayıp bulayım dedim bende gerek olmadığını söyledim kapandı aradan 1 saat geçti neyse bi kafeye gittik biz içeri girer girmez agrı kesici sordu ben şok herkes şok ki ondan başak 6 erkek buna kuzenim ve kardeşimde dahil kimse ilgilenmezken o sordu neyse bulamadık

yağmur yağıyordu o gün ıslandım baya kuzenimle konuşurken üşüdüm dedim hemen klimayı açtı falan başım daha çok ağrımaya başladı bende üşümüyorsanız kapatalım mı dedim sen üşüdüğün için açmıştım dedi aradan 2 saat geçti tabi sürekli bi muhabbet halindeyiz yemek yiyeceğimiz yere geldik hop tekrardan agrı kesici sordu girer girmez neyse bulduk yedik içtik herkes evine gitti tabi ben hemen bütün sosyal medyalardan ekledim kabul etti

sonra onda resinmler vardı istedim gönderdi ama o gün görmeniz lazım patronum bile çok mutlusun ne oldu diye soruyor sürekli gülüyorum 2 hafta yemek yemedim doğru düzgün yazdım buna kahve içmek istiyorum diye ben kaydda değer biri değilim seni üzerim üzülmeni istemem gibi şeyler yazdı tabi ben ısrar ediyorum en sonunda niye kasılıyorsunuz altı üstü kahve dedim bu laftan sonra ne kadar kaydeğer olamdığımı anladım yazmış bende kapattım konuyu aradan bi kaç gün geçti tekraradan yazdım (ki ölsem yapmıyacağım şey burnum yere düşse eğilip almam kimseye eyvallah etmem hep karşı taraftan beklerdim ama bunda ben yazdım nasıl yaptım hala bilmiyorum) işte hakveiçersek bana olan duyguların daha çok artar gibi cümleler kurdu benderahatsız ettim dkusura bakmayın diyip konuşmayı bitirdim o zamandan bu tarafa hiç konuşmadık hep sosyal medyalardan arada beğenme oluyor o kadar kısacası destan yazıp kısacasıda saçma oldu ama aşığım ben ondan imkansız bulunduğu ortamı bilmiyorum girememde ortak arkadaşımız da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…