- 29 Nisan 2013
- 568
- 487
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Zor canim allah yardimcin olsun..niye acilmiyosun ki adama hicmi bilmiyor hislerini ?az belli etsen belki oda bos degildir sana karsi:)gulum ben 12 senedir fransadayim sahici gurbet yaniAynen öyle sorma gitsin valla şuan burda ama ben onunla hiç karşilaşmiyorum bile...
Senin hasretin neye kime :)
Bi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledimIyi yapmissin valla insan bunaliyor tabisen neler yapiyosun alamanya da canim?evli bekar?coluk cocuk
Bende dogma büyme almanya:)yurtdisinda dogustan beri olan varmi buralarda bende almanyadayim :) almanyadan kimse yokmu :)
kiz ne ettin sen oyle vur dedik oldurdun bizi tabiki eltiyik samimiyik ask olsun ben balik hafizaliyim biseyi tutamiyom aklimda affet beni saffet aman eminee o zalimin oglunu elime bi gecirirsem zaten alinina kaziyacam ismini senin sen hic merak etme askindan mecnun olacak
Platonik galiba:)yinede askin her hali guzelSeninde Allah yardimcin olsun.Hiç sanmiyorum onunda bana karşi dolu olduğunu gözü hep dışarlarda..Orta sonda ayni okuldaydik lisede de 4 sene ayni sinifta yaklaşik 6 yildir benimle yaşimin verdiği takintili bi aşk heralde
Ne sandin cicimbeklediğim hareketler
Allah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanliktiBi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledim) yari zamanli çalışıyorum, öyle geçiyor işte günler... sen neler yapiyon Fransa'da?
Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyorAllah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanliktiben ev hanimiyim canim evdi cocuklardi kosturuyorum bende
Istesem de kurtulamiyorum zaten böyle yaşayıp gidiyorum iştePlatonik galiba:)yinede askin her hali guzel
Allah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanliktiBi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledim) yari zamanli çalışıyorum, öyle geçiyor işte günler... sen neler yapiyon Fransa'da?
Sagol canim dogru valla haklisin:)Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyor
Sagol canim dogru valla haklisin:)Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyor
Kimseye bi zararin yok iste ne guzelIstesem de kurtulamiyorum zaten böyle yaşayıp gidiyorum işte
Senin çocuklar kaç yaşinda kız erkek ?
Masallah kiizz kreş gibi. Allah yokluklarini gostermesin canimmmKimseye bi zararin yok iste ne guzelbende 4 cocuk 2 erkek 2 kiz 12 buyuk kiz 3 kucuk kiz buyuk oglan 9 kucuk oglan 2 cocuk bahcesi bizim ev
Ben yalnız kaldimhayirdir sirinim
Ben yalnız kaldim
He sen varsın son altı saattir neredeydin acabaoyy kiyamam sirinim niyeki kimse yoksa ben varim ya