GURBETCiLER DURAGI:)

Aynen öyle sorma gitsin valla şuan burda ama ben onunla hiç karşilaşmiyorum bile...
Senin hasretin neye kime :)

Aynen öyle sorma gitsin valla şuan burda ama ben onunla hiç karşilaşmiyorum bile...
Senin hasretin neye kime :)
Zor canim allah yardimcin olsun..niye acilmiyosun ki adama hicmi bilmiyor hislerini ?az belli etsen belki oda bos degildir sana karsi:)gulum ben 12 senedir fransadayim sahici gurbet yanimemleket ana baba kardes hasreti cekiyorum

Seninde Allah yardimcin olsun.Hiç sanmiyorum onunda bana karşi dolu olduğunu gözü hep dışarlarda..Orta sonda ayni okuldaydik lisede de 4 sene ayni sinifta yaklaşik 6 yildir benimle yaşimin verdiği takintili bi aşk heralde

beklediğim hareketler

Bi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledim) yari zamanli çalışıyorum, öyle geçiyor işte günler... sen neler yapiyon Fransa'da?
Allah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanlikti ben ev hanimiyim canim evdi cocuklardi kosturuyorum bende

Bi kızım var canım 7 yaşında, evliyim(laf aramızda bekarlığı özledim) yari zamanli çalışıyorum, öyle geçiyor işte günler... sen neler yapiyon Fransa'da?
Allah bagislasin canim:)valla kim ozlemezki bekarligi ahh ahh suktanlikti ben ev hanimiyim canim evdi cocuklardi kosturuyorum bende
Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyor
Sagol canim dogru valla haklisin:)

Kolay gelsin canım çocuk bütün vakti alıyor
Sagol canim dogru valla haklisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…