- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Aminn cumlemizinkini insallah:)valla aksam bende bir diziye takildim hosuma gitti)hic ugrayamadim bendeAllah bozmasin canm. Napiyosun nasilsin cok giremiyorum bende. Aksam arada bi baktim kimse yoktu buralarda
Gecmis olsun canm. Bide salgin var yaa heryerde dikkat etmek lazim. Yok canm bugun tutmadim.. nanelimon yapta iç adın gibiAminn cumlemizinkini insallah:)valla aksam bende bir diziye takildim hosuma gitti)hic ugrayamadim bendeevdeyim kuzum nezle olmusum burun bogaz gidik oturuyom kahve yapcam simdi..sen niyetlimisin bu arada?
kız bunları bilmen gerek hani samimiydik hani eltiydik hani öküzleri seviyoduk yalan mı bunlar zalımın kızıAynen canisi muhallebi bebesi lazim degiliyiler teyzesi cocuklar cok sukur okula gidiyorlar arta kalan zamanlarinda beni yiyolar bol bol onunda disinda bir yaramazlik yok cok sukur:)anam babamgil turkiyedeler canim iyiler onlarda firsat buldukca konusup hasret gideriyoruz iste bugunumuze sukur sen kac yasidasin ?anan baban nerdeler ailenlemi yasiyorsun?neler yapiyorsun
Hep beraber yaşayalım şekerim:))sen cok yasa emiii
kız bunları bilmen gerek hani samimiydik hani eltiydik hani öküzleri seviyoduk yalan mı bunlar zalımın kızı23 yaşındayım canım ist yaşıyorum annem babamla yaşıyorum bide bi zalımın oğlunu seviyom burdan ona bende özledim bende resmin var şuan instagramda şarkısını armağan ediyorum
Sagol canim ; )iyilik sekerim ne olsun hayatin telasi isi gucu bitmiyor iste halimize sukur diyelimHep beraber yaşayalım şekerim:))
Nabersiniz bakim
Cok tsk ederim kuzum:)oyle valla millet hep hasta..bana sifa yinede benden geliyor iciyorum kendimiGecmis olsun canm. Bide salgin var yaa heryerde dikkat etmek lazim. Yok canm bugun tutmadim.. nanelimon yapta iç adın gibi
Burasi herkese herseye ozlem cekenler icin canim benim hosgeldinBurasi sevdigine özlem çekenler için mi
Aminn canim:)oda guzelmis habersizde hasret cekilebilir..ask olunca hersey mumkun canimHoşbuldukk Allah yardımcimiz olsun benden haberi bile olmayan birini özlüyorumm
Derslere ara verdim canım hiç ugrasasim yokSagol canim ; )iyilik sekerim ne olsun hayatin telasi isi gucu bitmiyor iste halimize sukur diyelimsen nasilsin bakalim dersler nasil gidiyor:)
Iyi yapmissin valla insan bunaliyor tabiDerslere ara verdim canım hiç ugrasasim yok
Bizim durak herkese acik ne olursan ol yine gel..demis mevlana hz.istedigin zaman basimizin ustunde yerin varValla ben turkiyedeyim gurbette degilim ama birden kendimi bu konuda buldumm
Seninki de bi nevi gurbet be gulumÖzlediğimm maraşta okuyor ben sakaryadayimm
Bizim durak herkese acik ne olursan ol yine gel..demis mevlana hz.istedigin zaman basimizin ustunde yerin var
Seninki de bi nevi gurbet be gulumallah yardimcin olsun..ogrencimisin neler yapiyosun bakalim :)[/QUOTE
Bende sakaryada okuyorum evim ailem burda burayi kazandim hazirlik okuyorum :)
Ee yavuklun marastaymis ya gulum onu dedim zaten,hasretlik cekiyon sonucta