GURBETCiLER DURAGI:)

Allah bozmasin canm. Napiyosun nasilsin cok giremiyorum bende. Aksam arada bi baktim kimse yoktu buralarda
Aminn cumlemizinkini insallah:)valla aksam bende bir diziye takildim hosuma gitti)hic ugrayamadim bende evdeyim kuzum nezle olmusum burun bogaz gidikoturuyom kahve yapcam simdi..sen niyetlimisin bu arada?

Aminn cumlemizinkini insallah:)valla aksam bende bir diziye takildim hosuma gitti)hic ugrayamadim bende evdeyim kuzum nezle olmusum burun bogaz gidikoturuyom kahve yapcam simdi..sen niyetlimisin bu arada?
Gecmis olsun canm. Bide salgin var yaa heryerde dikkat etmek lazim. Yok canm bugun tutmadim.. nanelimon yapta iç adın gibi

kız bunları bilmen gerek hani samimiydik hani eltiydik hani öküzleri seviyoduk yalan mı bunlar zalımın kızı 23 yaşındayım canım ist yaşıyorum annem babamla yaşıyorum bide bi zalımın oğlunu seviyom burdan ona bende özledim bende resmin var şuan instagramda şarkısını armağan ediyorum

kiz ne ettin sen oyle vur dedik oldurdun bizitabiki eltiyik samimiyikask olsunben balik hafizaliyim biseyi tutamiyom aklimdaaffet beni saffet aman emineeo zalimin oglunu elime bi gecirirsem zaten alinina kaziyacam ismini seninsen hic merak etme askindan mecnun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…