GURBETCiLER DURAGI:)

Allah bozmasin canm. Napiyosun nasilsin cok giremiyorum bende. Aksam arada bi baktim kimse yoktu buralarda
Aminn cumlemizinkini insallah:)valla aksam bende bir diziye takildim hosuma gitti)hic ugrayamadim bende :KK53:evdeyim kuzum nezle olmusum burun bogaz gidik:KK1:oturuyom kahve yapcam simdi..sen niyetlimisin bu arada?

Aminn cumlemizinkini insallah:)valla aksam bende bir diziye takildim hosuma gitti)hic ugrayamadim bende :KK53:evdeyim kuzum nezle olmusum burun bogaz gidik:KK1:oturuyom kahve yapcam simdi..sen niyetlimisin bu arada?
Gecmis olsun canm. Bide salgin var yaa heryerde dikkat etmek lazim. Yok canm bugun tutmadim.. nanelimon yapta iç adın gibi :KK70::KK70:

Aynen canisi muhallebi bebesi lazim degil:KK53:iyiler teyzesi cocuklar cok sukur okula gidiyorlar arta kalan zamanlarinda beni yiyolar bol bol:KK70:onunda disinda bir yaramazlik yok cok sukur:)anam babamgil turkiyedeler canim:KK51:iyiler onlarda firsat buldukca konusup hasret gideriyoruz iste bugunumuze sukur:KK52:sen kac yasidasin ?anan baban nerdeler ailenlemi yasiyorsun?neler yapiyorsun:KK14:
kız bunları bilmen gerek hani samimiydik hani eltiydik hani öküzleri seviyoduk yalan mı bunlar zalımın kızı :mad::mad::-) 23 yaşındayım canım ist yaşıyorum annem babamla yaşıyorum bide bi zalımın oğlunu seviyom :confused::confused::cool::cool: burdan ona bende özledim bende resmin var şuan instagramda şarkısını armağan ediyorum :KK70::KK70::KK70:

kız bunları bilmen gerek hani samimiydik hani eltiydik hani öküzleri seviyoduk yalan mı bunlar zalımın kızı :mad::mad::-) 23 yaşındayım canım ist yaşıyorum annem babamla yaşıyorum bide bi zalımın oğlunu seviyom :confused::confused::cool::cool: burdan ona bende özledim bende resmin var şuan instagramda şarkısını armağan ediyorum :KK70::KK70::KK70:
:KK48:kiz ne ettin sen oyle vur dedik oldurdun bizi:KK70:tabiki eltiyik samimiyik:KK19:ask olsun:pben balik hafizaliyim biseyi tutamiyom aklimda:KK70:affet beni saffet aman eminee:cry:o zalimin oglunu elime bi gecirirsem zaten alinina kaziyacam ismini senin:KK70:sen hic merak etme askindan mecnun olacak:KK68:

X