- 16 Temmuz 2011
- 909
- 443
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Yakışıyor ahahaha
Nasilsin prensesimYakışıyor ahahaha
Cok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine lutfenAblam mesaj attım , biraz daha iyiyim akut faranjit
Abla ben dikkat ediyorum da havalar bana dikkat etmiyorCok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine lutfen
Oyle valla bu havalar kimseye dikkat etmiyor farkindayimAbla ben dikkat ediyorum da havalar bana dikkat etmiyor
kardanda olsa adam işte ailesine sahip cıkıyor
Dal bacim sende dallAha da daldiiimmmm
Balıkları tazedir alıp yiyip doysanaaaaa
kardanda olsa adam işte ailesine sahip cıkıyor
Allah razi olsun canim benimnaneelimoonn . Ne kadarda fotojenik bi ailesiniz enisteyle yakıyosunuz hele cocuklarina bayildim minnak minnak
Valla nolsun iyi gidiyor alamanca bi de türkü yazdım AlmanyayaDal bacim sende dallhosgeldin canim aksam dalamadim firsatim olmadi nasilsin alamanca nasil gidiyor bakalim
Aynen katiliyorum smileyyim kardan da olsa delikanli adam
Aynen canisi muhallebi bebesi lazim degilBİZE BÖYLELERİ GEREK TATLIM sen ne yaparsın çocukların nasıllar annengil babangil
Valla nolsun iyi gidiyor alamanca bi de türkü yazdım Almanyaya
Alamanyaaa Alamanyaaa benim gibisini bulaman yaaaaa
Allah bozmasin canm. Napiyosun nasilsin cok giremiyorum bende. Aksam arada bi baktim kimse yoktu buralardaAllah razi olsun canim benimbak kardan da olsak mutlu bir aileyiz yani yanliz orda iki eksik var bizim ailede 4 cocuk onlarda arkamiza saklanmislar teyzesi simdi oldu