GURBETCiLER DURAGI:)

Aman sende biri 12 biri 9 yasında çocuğun var rahat batmış 6 yıl sonra üst üste iki çocuk yapmissin:KK70:
Anacim ne yapim:KK53:buyukler ilk esimden kucukler ikinci esimden:KK48:kazin ayagi oyle degil iste:KK70:yoksa kizda var oglanda var ne yapacam:KK59:ee adam bekardi ben iki cocuklu haliyle oda cocuk istedi:KK70:allah basimizdan eksik etmesin hic ayri gayri yapmaz masallah :nazar::KK16:

Tam robot hayati bizimkide sabah kalk kahvalti yap. temizlik yap yemek yap cay ic tv izle uyu. Oofff hergun ayni seyler yaaa :mad::mad:
Oyle valla ama yinede halimize bin sukur kiz,sagligimiz yerinde dermani olmayàn derdimiz yok cok sukur :KK54:ne yapalim ev hanimi olunca baska biseyde beklememek lazim:KK53:kaderimiz boyleymis bacim:KK19:

Oyle valla ama yinede halimize bin sukur kiz,sagligimiz yerinde dermani olmayàn derdimiz yok cok sukur :KK54:ne yapalim ev hanimi olunca baska biseyde beklememek lazim:KK53:kaderimiz boyleymis bacim:KK19:
Aynen canm napalim binler kez sukur tabi halimize de. Ama bazen yeri geliyo insan sıkılıyo iste. Bide benim hic turk komsum filanda yok hep yalniz kaldigim icin sıkılıyom iste :KK12:

Aynen canm napalim binler kez sukur tabi halimize de. Ama bazen yeri geliyo insan sıkılıyo iste. Bide benim hic turk komsum filanda yok hep yalniz kaldigim icin sıkılıyom iste :KK12:
Arkadas olmayinca daha zor tabi:KK51:anliyorum seni canim..dil kursuna falan gitsen belki ordan arkadas edinirsin..

X