- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 907
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
lilililiiii tey tey tey aheyyyyyy kaygaydiri gubbak cemile'm, nasıl nasıl edelim biz bu işe nikahımızı kıysın, ünnen gelinhamuru koydum legenee gor basima ne gelee ne gelee ne geleee nirdesiniz kizz kop kop
Senin mekana gittim bir guten morgen cektim geldimBonjour :)
Très bien canim. Commen allez vous?
(Sen nasilsin demek istedin)
non probleme. Benim de bazen yazarken sarjim bittiyo. Mon aussi
Atisan asiklara donduk gizzlilililiiii tey tey tey aheyyyyyy kaygaydiri gubbak cemile'm, nasıl nasıl edelim biz bu işe nikahımızı kıysın, ünnen gelinhoca memiş'e.
hahaha aynen kızAtisan asiklara donduk gizzayy geberecem gulmekten ciki ciki mercan ciki mercan cik cik cik ciki mercaaannn le le lelee hahhahaha
Penceresi cam cama muallimhahaha aynen kıztavukları pişirmişem ananmıda çarşıya göndermişem
bas gaza aşkım bas gaza kim tutar seni bas gaza yollar snein hiç durma hadi uçur beni burdanPenceresi cam cama muallimselam soyle amcana muallim amcan kizini vermesse tursuda kursun fincana muallim
bas gaza aşkım bas gaza kim tutar seni bas gaza yollar snein hiç durma hadi uçur beni burdan300 500 300 500 tey tey
Senin mekana gittim bir guten morgen cektim geldimguzel ferah mekan yanliz bi kelime bisey anlamadim yaw arada turkce geciyoda bazen ordan baglanti kurabiliyorum yoksa nanayy ya ben almancayi hep kaba bulmusumdur niyeyse bide acaba yazildigi gibimi okunuyor?yoksa fransizca gibi okunusu farklimi oluyor yazilisindan?
aşıksan vur saza şoförsen bas gazaonun arabasi var guzelmi guzell soforude varrr ozelmii ozeell bastimi gazaa gidermii giderr
Oyy canim benim gel buraya gelnaneelimoonn . Canm gec kalkiyom oruc tutuyomya. Sonrada ev isi iftar hazirligi hemen aksam oluyo. Kusme banaaa please
Heeyaa ya daglar yerle bir olacakkaşıksan vur saza şoförsen bas gazabide geçen vicdansızın oğlu araba kullanırken çalan şarkı vardı devlerin aşkı büyük olur dımtıs dımtıs
Uleyyynnnn
Alisir haklisin ; )o zaman fransizca daha zormus deseneYazildigi gibi okunuyor. Evet kaba. Ögrenince kulak alisiyor ama. Je t'aim Français. Siir gibi.
Uleyyynnnnalirim tabikide sen yeterki iste,bilet alip geliyom aha oraya aliyim boyunun olcusunu vicdansizin
nikah şahidimsin