GURBETCiLER DURAGI:)

Bonjour :)
Très bien canim. Commen allez vous?
(Sen nasilsin demek istedin )
non probleme. Benim de bazen yazarken sarjim bittiyo. Mon aussi
Senin mekana gittim bir guten morgen cektim geldimguzel ferah mekan yanliz bi kelime bisey anlamadim yawarada turkce geciyoda bazen ordan baglanti kurabiliyorum yoksa nanayyya ben almancayi hep kaba bulmusumdur niyeysebide acaba yazildigi gibimi okunuyor?yoksa fransizca gibi okunusu farklimi oluyor yazilisindan?

lilililiiii tey tey tey aheyyyyyy kaygaydiri gubbak cemile'm, nasıl nasıl edelim biz bu işe nikahımızı kıysın, ünnen gelin hoca memiş'e.
Atisan asiklara donduk gizzayy geberecem gulmektenciki ciki mercan ciki mercan cik cikcikciki mercaaannnle le leleehahhahaha

Yazildigi gibi okunuyor. Evet kaba. Ögrenince kulak alisiyor ama. Je t'aim Français. Siir gibi.

aşıksan vur saza şoförsen bas gaza bide geçen vicdansızın oğlu araba kullanırken çalan şarkı vardı devlerin aşkı büyük olur dımtıs dımtıs
Heeyaa ya daglar yerle bir olacakkya kiyametler kopacak yada dunya batacakksenden oyle ayrilacagimbende cok severim bu sarkiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…