- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Actim canm allah kabul etsin. 4.35 de actim taa. Namaz bulasik derken yeni oturdum bende. çayida koydum. Yaa canm aslinda ben fazla konusan biri deilimdir cevremde hep sessiz sakinsin derler. Demekki elim iyi çalisiyomus yaziyorum ha birekizz bende oyleyimdir aslinda pek konusmam usenirim ama parmaklarin hizina bende yetisemiyom yaw
Hosgeldin kuzumSelam kizlar ben de Almanya 'dan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Ayy hosgeldin canimcimNapiyosun nane. Hep zaten ya alamanya. ya fransa arkadaslarin çogu. Hic gormedim hollanda ingiltere
Yok canm ictim bile. Hee belkim gelen olur. Kiz iki gundur burda hava ne guzel gunduzleri. Aksamlari soguk oluyoda. Orasi nasilAyy hosgeldin canimcimskma canini kiz oralardan da gelen olur elbet caymi iciyon
Burasi da gunesli bikacgundur ama kuru soguk var..subatida atlattikmi yaz geldi demektirYok canm ictim bile. Hee belkim gelen olur. Kiz iki gundur burda hava ne guzel gunduzleri. Aksamlari soguk oluyoda. Orasi nasil
Ayy çabucak gecsin şu kişta. Tr ye gidelim yaz gelsinde. Bu sene gidiyonmu canimBurasi da gunesli bikacgundur ama kuru soguk var..subatida atlattikmi yaz geldi demektir