- 16 Ocak 2014
- 956
- 894
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
yas kac :) :) bizde sevmiyoruz alamanci kelimesini. fransada oldugumuz halde alamanci diyolar dusun yani
ben 22 yasindayim okuyomusun ?cok itici bence, bide fransada olup almanci diye anilmak dahada itici
25 yasindayim, sen?
kız domates falanda doğra yanına peynir neyim ne gider be sıcak çayla simitEki Görüntüle 1750699 cay ve simit tadinda sabahlar diliyorum anacimen cokta bu ayrilmaz ikiliyi ozledim ben
ben 22 yasindayim okuyomusun ?
He valla kiz ne iyi giderkız domates falanda doğra yanına peynir neyim ne gider be sıcak çayla simit
Ben geldimmm canlarimmmhosgeldiniz sefalar getirdiniz anacim hasretim ne haber kiz sihirlidegnek hosgeldin aramiza canimcim
Nasilsin canimhosbulduuuum
Nasilsin canim
Iyilik canim ya ne olsun havalar soguk oturuyom evde oyletesekkür ederim canim iyiyim. Sen?
kız sen türkiyede yaşamıyormusunHe valla kiz ne iyi giderbenim bugun bir simit alda ye benim yerime kokusu burnumda tutuyo
ohh iyisin canim, tadini cikar.. Bende suan isteyimIyilik canim ya ne olsun havalar soguk oturuyom evde oylesen napiyosun calisiyomusun canim?
Yok leleee ne turkiyesi gavur ellerinde kaliyom bacimkız sen türkiyede yaşamıyormusun
Ayy allah yardimcin olsun canim valla zordur calismakohh iyisin canim, tadini cikar.. Bende suan isteyim
Ayy allah yardimcin olsun canim valla zordur calismakne is yapiyosun?
Ne guzel iyiymis allah kolaylik versin canimcimsagol canim Amin. Yönetici ve Bölüm Asistaniyim canim
Gunaydin kuzumGeldimnaneelimoonn . Yok kiz ne ev işi. Biraz once uyandim yaa nane sen bu kk da baya meşhur biriymişin. Baska topigindemi vardi