- 9 Ekim 2012
- 157
- 136
- 38
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
merhaba :) ama yanlış yere yazmışım ben gurbet diyince atladım hemen ama tr deyim zaten ailemden uzağım bende gurbetteyim sayılır gerçi ama buraya yurtdışındakiler yazıyo siz devam edin ben çıkıyorumMerhabaeftane
Yaa neden cikiyosun topigin basligi oyle. Katilabilirsin aramiza hem sende gurbetteymisin illa yurtdisi olmak zorunda degil kimerhaba :) ama yanlış yere yazmışım ben gurbet diyince atladım hemen ama tr deyim zaten ailemden uzağım bende gurbetteyim sayılır gerçi ama buraya yurtdışındakiler yazıyo siz devam edin ben çıkıyorum
öylemi ne bileyim baktım herkes yurt dışından yazıyo çıktım bendeYaa neden cikiyosun topigin basligi oyle. Katilabilirsin aramiza hem sende gurbetteymisin illa yurtdisi olmak zorunda degil ki
Yok canimöylemi ne bileyim baktım herkes yurt dışından yazıyo çıktım bende
Iyice dinlen at yorgunlugunu üzerinden :) sükür iyiyim bende gülüm :)Yorgun kuzum sen nasilsin..
kız bende yurt dışında yaşamıyorum ama yaşıyormuş havası yaratıyorum çaktırma hahahahmerhaba :) ama yanlış yere yazmışım ben gurbet diyince atladım hemen ama tr deyim zaten ailemden uzağım bende gurbetteyim sayılır gerçi ama buraya yurtdışındakiler yazıyo siz devam edin ben çıkıyorum
kız bütün ülkelerde kırmızı bültenle aranırız vallaHahahakiz ikimizin bir araya gelmesi akillara zarar valla kesin kovarlar varya ustune bide yasak koyarlar gel sen gell
Basimiza bela aldik derler laakız bütün ülkelerde kırmızı bültenle aranırız valla
bizi alan yaşadı kız bizim gibileri bulsunlarda göreyim bal kaymak gibi hatunlarızBasimiza bela aldik derler laabizi dusman basina vermesin o kadarr yanii
Oyleyiz tabii canimmbizi alan yaşadı kız bizim gibileri bulsunlarda göreyim bal kaymak gibi hatunlarız
annem çalışıyom işte giriyorum akşamda eve pert bi şekilde gidiyorum valla 10da uyuyorum 6 da kal otobüs trafik derken bu iş benim yaşana hevesimi söndürüyor
Gunaydin bebisimHayirli cumalar herkese ♥
Iyice dinlen at yorgunlugunu üzerinden :) sükür iyiyim bende gülüm :)
derler ki ne güzel hatunlar bütün ülkeler peşimizde koşuyorOyleyiz tabii canimmmasallah bize okadar bal kaymakiz ki ulkeler arasi krize yol acariz
Allah razi olsun cümlemize insallah canim ♥Gunaydin bebisimsagol dinlendim cok sukur sen nasilsin sanada hayirli cumalar..
Gunaydinn tatlimm nasilsinGünaydiiiiinnnn
Oylemi dersin gizzderler ki ne güzel hatunlar bütün ülkeler peşimizde koşuyor