- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 907
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
ayıpsız canısı tabiside öyleyiz taş gibi hatunlarızOylemi dersin gizz
Gunaydinn tatlimm nasilsin
Cocuklari biraktim okula kuzum evdeyim canim kahve iciyorum islere baslamadan:)cok sükür canim iyiyim, sen nasilsin?
Cocuklari biraktim okula kuzum evdeyim canim kahve iciyorum islere baslamadan:)
Sagol canim sanada kolay gelsin ; )afiyet bal seker olsun canim. Simdiden kolay gelsin :)
oh keyefe bak hatunun bizde kdvlerle sevişelim oldu kız kalk yardıma gel ben sana kayfe yaparım çukulatada alırımCocuklari biraktim okula kuzum evdeyim canim kahve iciyorum islere baslamadan:)
Gurban oldugum daha dun ugradim sizin orayaGurbetçi ahalisi gunaydin
Len limonlu nanekendine topic açtın da adam mi oldun la niye ugramiyon bizim oralara he
Daş kafa
Bu arada oğlum karnesini aldı teyzesi hepsi çok iyi
Anasını çekmiş bu uşak
Essahmi gizz cukulata da alicinmi banaoh keyefe bak hatunun bizde kdvlerle sevişelim oldu kız kalk yardıma gel ben sana kayfe yaparım çukulatada alırım
alırım kız ne dimik gazozda alırımEssahmi gizz cukulata da alicinmi bana
Ciks gazoz gaz yapiyo bendealırım kız ne dimik gazozda alırım
Gurban oldugum daha dun ugradim sizin orayasen olmuyonki ben varken niyeyse artik denklesemiyoz hecc teyzesizi kurban olmus masallah ileri zekali anasi canimm hep bir adim onde masallah aksama caya gelicim bak orda olmassan bozusuruk
Ayrani bilmemde kahvalti super gorunuuyyiiiHe valla nıyeyse denk gelemiyok ayran mi içtik gülüm
Sucuklu yumurta gurban can sanaAyrani bilmemde kahvalti super gorunuuyyiiiallahina benide al gizz iki cimdik alayim o sucuklu yumurtadan bee