GURBETCiLER DURAGI:)

Gunaydin kuzumhani hamarattin ya kiz sen ne uyuyon oglene kadarsaka saka kizkiz yok benim ilk topigim bu benmiyim meshur ayolne yapiyon kahvaltini ettinmi bakim
Aslinda bu saate kadar yatmamda. Oruc tutuyorum canim bugun. Onun icin erken kalkmak istemedim... kiz ilk topiginse nerden taniyolar seni. Yada baya bi aktif üyesin buralarda

Yeni geldim anacim alisverise gitmistimoylede yoruldum ki sormanasilsin oruc nasil gidiyo kuzum iyimisin?
Iyi gidiyo canm sukur. Bide gunler kısa ya zorlanmiyom. Hmm ses cikmayinca dedim bu kiz nere gitti merak ettim seni. Bizimde alisveris hic bitmez 2 kisiyiz halbuki. Ihtiyac hic bitmiyo. Bide sen kalabaliksin normal yani uzun surmesi

Iyi gidiyo canm sukur. Bide gunler kısa ya zorlanmiyom. Hmm ses cikmayinca dedim bu kiz nere gitti merak ettim seni. Bizimde alisveris hic bitmez 2 kisiyiz halbuki. Ihtiyac hic bitmiyo. Bide sen kalabaliksin normal yani uzun surmesi
Oyle valla canim yaa al al bitmiyoki cok yoruldum eve gel bide yemek derdi anca mola verdim simdi birazallah kabul etsin canim acmissindir iftarini simdiye caya beklerim bak iki cene calak senlebizde bol var ondan

Oyle valla canim yaa al al bitmiyoki cok yoruldum eve gel bide yemek derdi anca mola verdim simdi birazallah kabul etsin canim acmissindir iftarini simdiye caya beklerim bak iki cene calak senlebizde bol var ondan
Actim canm allah kabul etsin. 4.35 de actim taa. Namaz bulasik derken yeni oturdum bende. çayida koydum. Yaa canm aslinda ben fazla konusan biri deilimdir cevremde hep sessiz sakinsin derler. Demekki elim iyi çalisiyomus yaziyorum ha bire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…