- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
Cankusum13 huuu gel la butafa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Has bulduk canim hayırlı olsun topiyon bende Fransa'da yasiyorum yani kisacasi bende gurbetteyimCankusum13 huuu gel la butafa
Aslinda bu saate kadar yatmamda. Oruc tutuyorum canim bugun. Onun icin erken kalkmak istemedim... kiz ilk topiginse nerden taniyolar seni. Yada baya bi aktif üyesin buralardaGunaydin kuzumhani hamarattin ya kiz sen ne uyuyon oglene kadarsaka saka kizkiz yok benim ilk topigim bu benmiyim meshur ayolne yapiyon kahvaltini ettinmi bakim
Sagol cigerim hepimize hayirli ugurlu olsunbende fransa kizzamma fransiz var la burdaHas bulduk canim hayırlı olsun topiyon bende Fransa'da yasiyorum yani kisacasi bende gurbetteyim
Oyy allah kabul etsin kuzumbaya bi aktifim heeAslinda bu saate kadar yatmamda. Oruc tutuyorum canim bugun. Onun icin erken kalkmak istemedim... kiz ilk topiginse nerden taniyolar seni. Yada baya bi aktif üyesin buralarda
allah kabul etsin canımAslinda bu saate kadar yatmamda. Oruc tutuyorum canim bugun. Onun icin erken kalkmak istemedim... kiz ilk topiginse nerden taniyolar seni. Yada baya bi aktif üyesin buralarda
Sagol canm allah razi olsunallah kabul etsin canım
Sagol canim hosgeldinGurbet gülleri sohbetiniz bol olsun
Amin canimmm. Belli canim masallah tanimayan yok. Taniginda cokOyy allah kabul etsin kuzumbaya bi aktifim hee
Sağol canım teşekkürler sende hoş geldinGurbet gülleri sohbetiniz bol olsun
Sagol canim hosgeldin
Hosbuldum kizlar tesekkür ederimSağol canım teşekkürler sende hoş geldin
yaban ellerdesin demek benide al yanına nane kız valla altına üstüne getiririz kovarlar bizi sende türkiyeye gelirsin hahahaYok leleee ne turkiyesi gavur ellerinde kaliyom bacim
Hahahakiz ikimizin bir araya gelmesi akillara zarar vallakesin kovarlar varya ustune bide yasak koyarlargel sen gellyaban ellerdesin demek benide al yanına nane kız valla altına üstüne getiririz kovarlar bizi sende türkiyeye gelirsin hahaha
Yeni geldim anacim alisverise gitmistimoylede yoruldum ki sormanasilsin oruc nasil gidiyo kuzum iyimisin?Kizlaaarrr nerelerdesiniz kimseden sesi solugu cikmiyor
Yorgun kuzum sen nasilsin..Hosbuldum kizlar tesekkür ederim
Nasilsiniz?
Iyi gidiyo canm sukur. Bide gunler kısa ya zorlanmiyom. Hmm ses cikmayinca dedim bu kiz nere gitti merak ettim seni. Bizimde alisveris hic bitmez 2 kisiyiz halbuki. Ihtiyac hic bitmiyo. Bide sen kalabaliksin normal yani uzun surmesiYeni geldim anacim alisverise gitmistimoylede yoruldum ki sormanasilsin oruc nasil gidiyo kuzum iyimisin?
Oyle valla canim yaa al al bitmiyoki cok yoruldum eve gel bide yemek derdi anca mola verdim simdi birazallah kabul etsin canim acmissindir iftarini simdiye caya beklerim bak iki cene calak senlebizde bol var ondanIyi gidiyo canm sukur. Bide gunler kısa ya zorlanmiyom. Hmm ses cikmayinca dedim bu kiz nere gitti merak ettim seni. Bizimde alisveris hic bitmez 2 kisiyiz halbuki. Ihtiyac hic bitmiyo. Bide sen kalabaliksin normal yani uzun surmesi
Actim canm allah kabul etsin. 4.35 de actim taa. Namaz bulasik derken yeni oturdum bende. çayida koydum. Yaa canm aslinda ben fazla konusan biri deilimdir cevremde hep sessiz sakinsin derler. Demekki elim iyi çalisiyomus yaziyorum ha bireOyle valla canim yaa al al bitmiyoki cok yoruldum eve gel bide yemek derdi anca mola verdim simdi birazallah kabul etsin canim acmissindir iftarini simdiye caya beklerim bak iki cene calak senlebizde bol var ondan