- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.181
Ayyyh ne guzeller ablamm :)bayildim valla benimkiler bebelikten cikti emme yaaw
Kaç yaşında oğlanmı onada verelim:)Ayyyh ne guzeller ablamm :)bayildim valla benimkiler bebelikten cikti emme yaawkeske hep bebe kalsalar
Hee benim oglan 2 yasinda ablam:)kizda 3 yasinda varsa uyan biseyler olur yaaniiKaç yaşında oğlanmı onada verelim:)
Hosgeldin canim. Valla ben gurbetci diilim ama yinede burdayim.Slm ben yeni yim yani iki gün oldu.gurbetciler sayfasida güzel.memleketimiz burnumuzda tüter.
Selam olsun sayfanin güzel bayanlarina
Hosgeldin canim. Valla ben gurbetci diilim ama yinede burdayim.
Hosgeldin kuzum aramizaSlm ben yeni yim yani iki gün oldu.gurbetciler sayfasida güzel.memleketimiz burnumuzda tüter.
Yaa masallah masallah. :)))Hosgeldin kuzum aramizakader arkadasiyiz sen nerden bakalim ben fransa...gurbet bahane sohber sahanee sair ruhlu insanim canimm
Hoş geldin:)Slm ben yeni yim yani iki gün oldu.gurbetciler sayfasida güzel.memleketimiz burnumuzda tüter.
Nazar etme ortmenimmYaa masallah masallah. :)))
Hosgeldin kuzum aramizakader arkadasiyiz sen nerden bakalim ben fransa...gurbet bahane sohber sahanee sair ruhlu insanim canimm
Anamm oyy oyy yakisikli oglusumada ne yakisir yaww
Calisirsam bebimde olurmuki:)Nazar etme ortmenimmbazen geliyolar boyle
Alamanya ben gibisini bulaman yaBen almanya da yasiyorum.35 senedir amma velakin ne topragina alistim ne suyuna.kusu altin kafesede kosalar ille vatanim vatanim dermis.
Hosbuldum memnun oldum arkadaslar
Olur olur amma cok calisman gerek oyle haa deyince olmuyorCalisirsam bebimde olurmuki:)
Haa deyince olmuyorsa bende baska bisey derim:)))))Olur olur amma cok calisman gerek oyle haa deyince olmuyor
Alamanya ben gibisini bulaman yavalla arkadas olmuyo vatan gibi ama ne yaparsin iste kader istee yas kac bu arada 14 yaziyoda
Haa deyince olmuyorsa bende baska bisey derim:)))))