- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.221
Kiyamam canim ya :/valla ise baslayinca daha da zorlanicaksin boyle sen allah yardimcin olsun...Gunaydin bacim. Uykusuz ve bitkin bir gune basladim. Daha simdiden aksam olsada uyusam diyorum. Ben nasil ise baslicam ya
He ya gomlek giysem nasil olur dusunemiyorum bile. Ben8m kiskanc herif ameliyatla kucultturur heralde:))))
Aldiriim aldirmasina da herif evden cikarmiyo. Yaglati aldirip afet olursam odadan cikamam:)))) ise baslamak suan kabusum olmis durumda. Derste horlamasam bari:))))))bu adamlardan hersey beklenir anacim sende bari olmusken yaglarimida aldiralim kocacim de toptan temizlik iste ohh
GunaydinGünaydin kizlar
Dogru valla oda varAldiriim aldirmasina da herif evden cikarmiyo. Yaglati aldirip afet olursam odadan cikamam:)))) ise baslamak suan kabusum olmis durumda. Derste horlamasam bari:))))))
Sanada canim nasilsin iyimisinGünaydin kizlar
Artik ne gerekiyorsa yapacam canim. Hele bi baslayip duruma bakiimdeDogru valla oda varkendi cabalarinla zayifla afet ol zaten cikarmiyo oylede boylede...vitamin falan alsan enerjik kalman icin gun boyu?yorgunluk uykusuzluk konsantrasyon bozuklugu yaratir ve dersteyken bile uyuyup kalabilirsin yani normal:)ben vitamin kullaniyorum boyle zamanlarimda dinc tutuyor valla tavsiye ederim canim..
Ask olsun:)burda hepimiz ev sahibiyizEv sahibi olmayinva misafir kapida kaliyo sekerim napalim:)))
He he oyleyiz de sen yoksun.Ask olsun:)burda hepimiz ev sahibiyiz
Kitap kurdu olmustum kiz kacgundur:)ondan seedemedim yani mazef nerelerde haberin varmi :)He he oyleyiz de sen yoksun.
Kız naneli su sitede herşeyi çözdün konu bile actin ama bi etiketleme işini çözemedinKitap kurdu olmustum kiz kacgundur:)ondan seedemedim yani mazef nerelerde haberin varmi :)
Hangi kitabi okuyon k8z. Guzel biseyse bizde okuyak. Tabi fransizca diilse:)Kitap kurdu olmustum kiz kacgundur:)ondan seedemedim yani mazef nerelerde haberin varmi :)
O kadar kusur kadi kizindada olur:)Kız naneli su sitede herşeyi çözdün konu bile actin ama bi etiketleme işini çözemedin
Hic sorma valla yaKız naneli su sitede herşeyi çözdün konu bile actin ama bi etiketleme işini çözemedin
Kiz cepten okuyom kitabi ben:)bir uygulama indirdim ordan okuyorum daha cok yazar adaylarinin kitaplari:)Hangi kitabi okuyon k8z. Guzel biseyse bizde okuyak. Tabi fransizca diilse:)
Vah yavrumm daha ne actigini bilmiyo. Sen bu kafayla ne actigini farketmeden 5.yide dogurursunHic sorma valla yaiyide ben hic konu acmadimki kiz topik actim hee oda konu nasilsin bakalim nereyesun
Degilmi amaO kadar kusur kadi kizindada olur:)