- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.161
Napan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hecc oturuyom oyle bakiniyom sen napan
Nolsun bebe uyutmaya calisiyom. Uyumadi bi turlu esek sipasiSenden ne haber tatliskom
Anamm allah kolaylik versin canim ya...ninni soyle kiz ama o zamanda sen uyuyakalirsin yayogurt yedir uyku yapar ben cacik yedim aksam simdi gozlerim kapaniyo anacimNolsun bebe uyutmaya calisiyom. Uyumadi bi turlu esek sipasi
Benim bebe yemeyi beceremiyo bacim ya. Diliyle disari itiyo. Gece 11bucukta uyurnu bi bebek ya. Oldum anam.Anamm allah kolaylik versin canim ya...ninni soyle kiz ama o zamanda sen uyuyakalirsin yayogurt yedir uyku yapar ben cacik yedim aksam simdi gozlerim kapaniyo anacim
Inatci bebe kime cekmis acepBenim bebe yemeyi beceremiyo bacim ya. Diliyle disari itiyo. Gece 11bucukta uyurnu bi bebek ya. Oldum anam.
Inat konusunda babasinin ustune tanimam. Azcik boga burcu kendisi. 11bucuk gec diyordum ama benim kizim dun 1e dogru uyudu. Bakalim bu gece bunuda egale edecekmi.Inatci bebe kime cekmis acep
Vayy gece kusu vay:))isîn var senin desene allah kolaylik versin anacim...boga burcu iyy en sevmedigim burclar arasinda pehh!senin burcun ne kiz:)Inat konusunda babasinin ustune tanimam. Azcik boga burcu kendisi. 11bucuk gec diyordum ama benim kizim dun 1e dogru uyudu. Bakalim bu gece bunuda egale edecekmi.
Benimki kova canimcim. Hala bebis uyutmaya calisiyom ben su saat oldu. Kizin gozler cin gibi. Uyumaya yuzi yok. Babasina cekmis bu tam. Oda gececi buda.Vayy gece kusu vay:))isîn var senin desene allah kolaylik versin anacim...boga burcu iyy en sevmedigim burclar arasinda pehh!senin burcun ne kiz:)
Anaa oglusumun burcu kova:)belli anam kime cektigi o zaman buda gececi yandin sen yandin benim kucuklerde grip olmuslar onlarla ugrasiyorum tum gun cok sukur yattilarda azcik oturabildim valla,hastalik zor canim ya allah dermansiz dert vermesin...@Mazef nerelerde kiz en son dinozor diyarinda goruldunuzBenimki kova canimcim. Hala bebis uyutmaya calisiyom ben su saat oldu. Kizin gozler cin gibi. Uyumaya yuzi yok. Babasina cekmis bu tam. Oda gececi buda.
Allah kolaylik versin canim. Bebelerede gecmis olsun. Sinirleri bozulmus onun iyice. Dolmus bayaAnaa oglusumun burcu kova:)belli anam kime cektigi o zaman buda gececi yandin sen yandin benim kucuklerde grip olmuslar onlarla ugrasiyorum tum gun cok sukur yattilarda azcik oturabildim valla,hastalik zor canim ya allah dermansiz dert vermesin...@Mazef nerelerde kiz en son dinozor diyarinda goruldunuz
Aminn canim benim sagol:)niyeki acepAllah kolaylik versin canim. Bebelerede gecmis olsun. Sinirleri bozulmus onun iyice. Dolmus baya
Ne oldu kiz efkarlanmissin ne is
Sağol elif abla