GURBETCiLER DURAGI:)

Nasil oliim canim. Son gunlerde icime kakilmis kacti. Heryeri temizlemek istiyorum. Temizlik yapiyorum. Hergun biyeri siliyom
Kakilmis heeee ne guzel iste istahli istahli temizlik yapiyosun valla benim canim hic bisey yapmak istemiyo varsa bir puf noktasi banada soyle kiz benim icimede bi kakilmis lazim

Kakilmis heeee ne guzel iste istahli istahli temizlik yapiyosun valla benim canim hic bisey yapmak istemiyo varsa bir puf noktasi banada soyle kiz benim icimede bi kakilmis lazim
Kaynananla oturup ona kiyamayinca oluyo canim. Kadina aciyom valla sirf ona faydam dokunsun diye biseyler yapmaya calisiyorum

Kaynananla oturup ona kiyamayinca oluyo canim. Kadina aciyom valla sirf ona faydam dokunsun diye biseyler yapmaya calisiyorum
Oyy kiyamam senin gibi gelin dostlar basina kiz:))brawo valla takdir ettim seni allah agzinizin tadini bozmasin insallah..adi kaynana iste sanki hepsi kotu bak ne guzel sanslisin iyisine denk gelmissin masallah

Oyy kiyamam senin gibi gelin dostlar basina kiz:))brawo valla takdir ettim seni allah agzinizin tadini bozmasin insallah..adi kaynana iste sanki hepsi kotu bak ne guzel sanslisin iyisine denk gelmissin masallah
Aminn canim. Darisi tum gelin kaynanalara insallah. Valla benimki melek gibidir sagolsun. O kadar iyiligine hainlik olur valla arkasindan konusmak. Seviyom ben kaynanami.

Himm, gurbet derdi guzelmis.
Biran once bu derdi yasayabilmek icin cok seyimi verirdim.

Fakat okudugum kadariyla, cogunluk Avrupa ulkesinde yasiyor.
Asya ya da Latin Amerika ulkeleri cok daha eglenceli olurdu.
Cin'de yasayan, giden-gezen var mi?

Himm, gurbet derdi guzelmis.
Biran once bu derdi yasayabilmek icin cok seyimi verirdim.

Fakat okudugum kadariyla, cogunluk Avrupa ulkesinde yasiyor.
Asya ya da Latin Amerika ulkeleri cok daha eglenceli olurdu.
Cin'de yasayan, giden-gezen var mi?
Her insanin icinde bir gurbet saklidir aslinda...kimisi gurbet icinde vatana hasret,kimisi vatanda gurbete...hep bir gurbete dusmek istegi vardir hem bir kacis,hemde yuzlesme bicimidir..hosgeldincin,benimde gormek gezmek istedigim ulkelerden biridir belki bir gun:))

Sagol canimsin iyim cok sukur:)sen nasilsin anam nerelerdesin?yeni okuzden ne haber giz
iyi annem ne yapalım ya iş olarak çok yoğumum sabah bi geliyorum akşam eve gidene kadar çalış çalışan çıktı tek başıma yetiştirmeye çalışıyorum canım ne yapalım iyi geçiniyoruz cicim ayı olduğundan normal bi kaç ay sonra öküzün cinsini belirliycem canım sen neler yapıyon çocuklar nasıl

Umarım bir gün :)

Canim yaa kolay degil calismak valla allah yardimcin olsun,hee cicim aylari haklisin cozulmesi zor zamanlar:)ayy aman insallah okuzluk yoktur hamurundaiyiler cucukler de teyzesi okul ev her zamanki rutin hayat iste bugunumuze sukur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…