GURBETCiLER DURAGI:)

Bahcelerde maydonoz gel bize bazi bazi:KK53:misafir ol gel bana sarayim sana pazi:KK45:fincani tastan oyarlar icinde bade koyarlar,yandi gulum keten helvasi:KK16:kafiyeye bak sen yaaw:KK56:

Sen bunu kafiye yaptimmi sanarsin
Ben sana bi dortluk yazarim,şaşarsin.
Sen beni hafife mi almiştin
Ben gecen gun tartiyi bile kirmiştim:KK70:

Tam yaşinin en verimli cagindasin,doya doya yasamani dilerim..Yasamak güzel güzel insanlarla beraber olmak,tüm negativ kisileri hayatinizdan cikarmak yasama sevincini artiriyor.
Sevgilerimle güzel insanlar. Allah rahatlik versin.

Sen bunu kafiye yaptimmi sanarsin
Ben sana bi dortluk yazarim,şaşarsin.
Sen beni hafife mi almiştin
Ben gecen gun tartiyi bile kirmiştim:KK70:
Hadi bee:KK70:yok la ben tartiyi kiracak kivama gelmedim daha :KK53:bak sen asiklar gibi atisalim senle o zaman bir ara :KK59:bakalim kim kimi sair saniyor hele:p

Tam yaşinin en verimli cagindasin,doya doya yasamani dilerim..Yasamak güzel güzel insanlarla beraber olmak,tüm negativ kisileri hayatinizdan cikarmak yasama sevincini artiriyor.
Sevgilerimle güzel insanlar. Allah rahatlik versin.
Canim benim cok tesekkür ederim guzel dileklerin icin:)seninde hersey gonlunce olsun insallah hic bir sey icin gec degil,hayat herseye ragmen yasamaya deger:KK66:sanada canim sagol her zaman bekleriz biz buralardayiz:)

Pazartesi ise basliyorum. Giyecek kiyafet yok. Pantolonum var da ustlrrin hic boro olmuyor. Goguslerin zaten masallahlari vardi. Bide emzirirken iyice sistiler. Gobek desen aldi gidiyo. Oyy oyyy
Anaa ne guzel iste hic degilse gogus varmis sende:)bende istiyom az sissinler ya:oops:ust aldigin zaman her zaman bi beden buyuk al canim yikanma cekme olayi oluyor,ee malum kilo alma olayi oluyor sonrasi skinti valla :KK51:gomlegin varsa gomlek giy kiz o kdar dikkat cekici durmuyor tabi cok dar olmuyorsa o_O

Anaa ne guzel iste hic degilse gogus varmis sende:)bende istiyom az sissinler ya:oops:ust aldigin zaman her zaman bi beden buyuk al canim yikanma cekme olayi oluyor,ee malum kilo alma olayi oluyor sonrasi skinti valla :KK51:gomlegin varsa gomlek giy kiz o kdar dikkat cekici durmuyor tabi cok dar olmuyorsa o_O
Kiz ben gomlek giymeyi birakali cok oldu. Dugmeler kavismuyoki. Evlenmeden 85 giyiyodum. Simdi 100taksam oluyo:))))

X