- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.201
Ablamsin o zamanYasimi kücültmüssüm 40 yasindayim yasim kemale armis yani senin yasin kac ?
Olur. Hoyyt diyince sair olunuyorsa hemen diim. Hoooyyytttsende hoyytt dee
Biraz kaba bir sair olur ama oyle yaaOlur. Hoyyt diyince sair olunuyorsa hemen diim. Hoooyyyttt
Benim bedenimin icine ancak hoyyt uyar bacim. Azcik kilo veriim o zaman heeyyt derim:)))Biraz kaba bir sair olur ama oyle yaasairler ince ruhlu olmali onu heyyt yapalim en iyisi hoyyt olmadi ya
Hee bak o zaman olur:)bende hayt deyim cunku bende de o bedenden accuk var:))Benim bedenimin icine ancak hoyyt uyar bacim. Azcik kilo veriim o zaman heeyyt derim:)))
Pazartesi ise basliyorum. Giyecek kiyafet yok. Pantolonum var da ustlrrin hic boro olmuyor. Goguslerin zaten masallahlari vardi. Bide emzirirken iyice sistiler. Gobek desen aldi gidiyo. Oyy oyyyHee bak o zaman olur:)bende hayt deyim cunku bende de o bedenden accuk var:))
Hadi beeSen bunu kafiye yaptimmi sanarsin
Ben sana bi dortluk yazarim,şaşarsin.
Sen beni hafife mi almiştin
Ben gecen gun tartiyi bile kirmiştim
Canim benim cok tesekkür ederim guzel dileklerin icin:)seninde hersey gonlunce olsun insallah hic bir sey icin gec degil,hayat herseye ragmen yasamaya degerTam yaşinin en verimli cagindasin,doya doya yasamani dilerim..Yasamak güzel güzel insanlarla beraber olmak,tüm negativ kisileri hayatinizdan cikarmak yasama sevincini artiriyor.
Sevgilerimle güzel insanlar. Allah rahatlik versin.
Anaa ne guzel iste hic degilse gogus varmis sende:)bende istiyom az sissinler yaPazartesi ise basliyorum. Giyecek kiyafet yok. Pantolonum var da ustlrrin hic boro olmuyor. Goguslerin zaten masallahlari vardi. Bide emzirirken iyice sistiler. Gobek desen aldi gidiyo. Oyy oyyy
Ben kendimi sanmiyom ama fenada sayilmam bak. Duello teklifini kabul ediyorum:)))Hadi beeyok la ben tartiyi kiracak kivama gelmedim daha bak sen asiklar gibi atisalim senle o zaman bir ara bakalim kim kimi sair saniyor hele
Kiz ben gomlek giymeyi birakali cok oldu. Dugmeler kavismuyoki. Evlenmeden 85 giyiyodum. Simdi 100taksam oluyo:))))Anaa ne guzel iste hic degilse gogus varmis sende:)bende istiyom az sissinler yaust aldigin zaman her zaman bi beden buyuk al canim yikanma cekme olayi oluyor,ee malum kilo alma olayi oluyor sonrasi skinti valla gomlegin varsa gomlek giy kiz o kdar dikkat cekici durmuyor tabi cok dar olmuyorsa
Gunaydin :)hodri meydan o zaman asik zeymurBen kendimi sanmiyom ama fenada sayilmam bak. Duello teklifini kabul ediyorum:)))
Hadi yaa vay anam vay:))o zaman hic giyme gomlek neyimKiz ben gomlek giymeyi birakali cok oldu. Dugmeler kavismuyoki. Evlenmeden 85 giyiyodum. Simdi 100taksam oluyo:))))
Gunaydin bacim. Uykusuz ve bitkin bir gune basladim. Daha simdiden aksam olsada uyusam diyorum. Ben nasil ise baslicam yaGunaydin :)hodri meydan o zaman asik zeymur
He ya gomlek giysem nasil olur dusunemiyorum bile. Ben8m kiskanc herif ameliyatla kucultturur heralde:))))Hadi yaa vay anam vay:))o zaman hic giyme gomlek neyimbir turku geldi aklima kiz kavusmuyor dugmeler ley ley