Bu ailenin nesini özler ki insan?Merhaba arkadaşlar siz olsanız bu durumda napardınız fikirlerinize ihtiyacım var napacağımı şaşırdım bayramda 8 gün benim ailemde kaldık aileeme 1 buçuk saatlik uzaklıkta oturuyorum eşim yoğun çalışmasından dolayı bayramlarda gider köy yaşamını da seviyo sıkılmaz hiç eniştemle mesafeli bir olay olmadı eniştem soğuk birisi zaten yıldızları barışmadı hiç onlar da aileme 15 dakika uzaklıkta yaşıyorlar biz varız diye 2 saat durdu kalktı eniştem oncesin de de gelecek araç bulamadı babam eşime git al gel dedi eşimde uyuyodu o sırada hemen geldi bana bu niye böyle yapıyo dedi yüksek sesle seslenmedim uyanınca eşim getirip geleyim dedi kendisi ben söylemeden sonra başka biriyle geldi artık az önce ablamda aradı diyo ki bence esin bundan sonra 3. Bayram günü gelsin annem de o çok konuşuyor sana laf düşürtmüyo diye söyledi dedi çok kırıldım eşim normalde de konuşan birisi zaten bunu değiştiremem bunun üstüne eşim aradı beni iş yeri şehir dışına gönderiyo 1 haftalığına sende köye gidersin dedi tamam dedim ama bunları da duyunca gidesim gelmedi yalnız evde de koymak istemez ablama da ayrı kırıldım hatta küsmek geldi içimden 1 yıl arayla evlendik ona 30 bine yakın masraf ettiler bana 50 TL bile harcamadılar konusu açılınca ablamın eşinin ailesi de yardım etmiş benimkiler etmemiş te ben onca şeye rağmen sustukça ailende olsa ezmeye çalışıyor napacağımı şaşırdım eşime de bişey söyleyemedim
Hayir. Bu dediginiz sorumluluj ve zorluklarin yanı sira eşini sevmeyen ve oturdugu evi kendi evi olarak gormeyenler icin gurbettir. Cocuk sahibi olmak dram degilçocuklarını nispeten büyütmüş , kendi arabası ve deposunu dolduracak parası olanlar için 1.5 saat uzak mesafe olmayabilir. Ama yaşadığı yerden ilk defa çıkmış, sık sık yol parası veremeyecek , bebeği olan kadınlar için pekala gurbettir. Ne zaman olayları konuyu açanın şartlarına göre değerlendirmeyi öğreneceksiniz merak ediyorum.
İstediği zaman yolculuk yapamamak, bir anneme uğrayayım, arkadaşımı göreyim diyememek kolay değil. Kadın üni bile okumadı belkiHayir. Bu dediginiz sorumluluj ve zorluklarin yanı sira eşini sevmeyen ve oturdugu evi kendi evi olarak gormeyenler icin gurbettir. Cocuk sahibi olmak dram degil
Aynen katılıyorumYa gurbet gelini tabiri bana çok arabesk geliyor çok eskiye ait tabirmiş gibi
Ayrıca 1.5 saat büyük şehirlerde günlük mesafe neredeyse
Ben uni okudum, eee ne farketti? Bizim de islerimiz var, duzenimiz var kafama esince annem gidemiyorum. Bir haftasonu ciksak vakit bulup arkadaslarimi goremioum memlekette. Ama bu o kadar buyuk bir dert degil. Zaten anneniz kapi komsunuz degilse ,bi anneme ugrayayim diyemezsiniz ki. Boyle olan herkes derdinden ölüyor mu pekiİstediği zaman yolculuk yapamamak, bir anneme uğrayayım, arkadaşımı göreyim diyememek kolay değil. Kadın üni bile okumadı belki
Moral bozacak bir şey yok, evlisiniz, kendinize ait bir eviniz var. Ayrıca 1,5 saat şehir içi sayılır. Benim ailem 12 saat uzaklıkta . Valla insanın evi gibisi yok, daha rahatı da yok. Herkes evinde sağ olsunMerhaba arkadaşlar evlenince gurbete gelin gittim aslında pek gurbet sayılmaz 1 buçuk saat mesafe var ama araba falan olmayınca canım istediğinde gidemiyorum gitmesi güzel ama ah o dönüşü yok mu her dönüşte moralim bozuluyor içime bir öküz oturuyor 3 yıl geçti ama hala aynı sizde de mi aynı durumlar merak ettim
Sürekli dolmuş parası olmasa da, çocuğu da olsa insanın 1,5 saat yol için evet fazla dram bence..çocuklarını nispeten büyütmüş , kendi arabası ve deposunu dolduracak parası olanlar için 1.5 saat uzak mesafe olmayabilir. Ama yaşadığı yerden ilk defa çıkmış, sık sık yol parası veremeyecek , bebeği olan kadınlar için pekala gurbettir. Ne zaman olayları konuyu açanın şartlarına göre değerlendirmeyi öğreneceksiniz merak ediyorum.
Eee astral seyahat mi yapacakSürekli dolmuş parası olmasa da, çocuğu da olsa insanın 1,5 saat yol için evet fazla dram bence..
Kolay olan ne var bu hayatta Allah aşkınaİstediği zaman yolculuk yapamamak, bir anneme uğrayayım, arkadaşımı göreyim diyememek kolay değil. Kadın üni bile okumadı belki
Bir buçuk saat yola İstanbul 'da misafirliğe gidiyoruz . Bir buçuk saatlik gurbet mi olur?Merhaba arkadaşlar evlenince gurbete gelin gittim aslında pek gurbet sayılmaz 1 buçuk saat mesafe var ama araba falan olmayınca canım istediğinde gidemiyorum gitmesi güzel ama ah o dönüşü yok mu her dönüşte moralim bozuluyor içime bir öküz oturuyor 3 yıl geçti ama hala aynı sizde de mi aynı durumlar merak ettim
Almanya 'ya falan gitti sandım ya başlığı görünce.Ya gurbet gelini tabiri bana çok arabesk geliyor çok eskiye ait tabirmiş gibi
Ayrıca 1.5 saat büyük şehirlerde günlük mesafe neredeyse
Bu ne biçim dert diyesim geldiÇok şükür mutluyum 2 günü geçince ailemin evinde de durmak istemiyorum ama dönerken hep bir burukluk oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?