1 buçuk saat gurbet mi ?Merhaba arkadaşlar evlenince gurbete gelin gittim aslında pek gurbet sayılmaz 1 buçuk saat mesafe var ama araba falan olmayınca canım istediğinde gidemiyorum gitmesi güzel ama ah o dönüşü yok mu her dönüşte moralim bozuluyor içime bir öküz oturuyor 3 yıl geçti ama hala aynı sizde de mi aynı durumlar merak ettim
Gurbet diye dramatize etmeniz tuhaf, nahoşMerhaba arkadaşlar evlenince gurbete gelin gittim aslında pek gurbet sayılmaz 1 buçuk saat mesafe var ama araba falan olmayınca canım istediğinde gidemiyorum gitmesi güzel ama ah o dönüşü yok mu her dönüşte moralim bozuluyor içime bir öküz oturuyor 3 yıl geçti ama hala aynı sizde de mi aynı durumlar merak ettim
Ben okuduğumu zaten anlamıştımKonu sahibi aynı mahalleden bahsetmiyor bi daha okuyun isterseniz
Ayrıca aynı mahallede olan sabah uğrayamazsa öğlen, öğlen ugrayamazsa akşam hatta gece bile bir beş dakka uğrayabilir. Bir buçuk saatlik yolla eşit görüyorsanız boşa açıklama yapmamayım.
Merhaba arkadaşlar evlenince gurbete gelin gittim aslında pek gurbet sayılmaz 1 buçuk saat mesafe var ama araba falan olmayınca canım istediğinde gidemiyorum gitmesi güzel ama ah o dönüşü yok mu her dönüşte moralim bozuluyor içime bir öküz oturuyor 3 yıl geçti ama hala aynı sizde de mi aynı durumlar merak ettim
Şu yazdıklarınız bir buçuk saatlik mesafe için mutsuzluk aramaktır. Bazı insan mutsuz olmayı sever arar bulur sonra da niye benim başıma geldi bunlar vay benim acılı basım der. 12 saatlik mesafedeyim yolları çok tehlikeli istediğimde gidemem gelemem. Herkesin bünyesi aynı değil bahanesi bana komik geldi . Kendini bir de gurbet gelini olarak tanımlamış . Bu kadar Drama Queen liginin kimseye faydası yok.Yazılanların bir çoğuna katılmıyorum.
İster bir buçuk saat olsun ister on saat yol olsun. İstediğin anda kalkıp gidemiyorsan araya mesafeler giriyorsa gurbet gurbettir. Bunun dramatize etmeyle alakası yok.
Hatta bir söz okumuştum annenden ayrıldıysan nereye gidersen git gurbettesindir diye çokta doğru olduğuna inanıyorum.
Kiminin bünyesi sağlamdır ayrılıklar mesefaler ona koymaz, kimisi de hassastır.
Kendimden biliyorum asla bu tarz şeyleri başkasına yansıtmam duygusal biri olarak bilinmem ama içimin Nası olduğunu bir ben bilirim. Ailemle aynı sehirdeyim fakat aramızda baya mesefa ver bende evleneli iki yılı geçti ama hala gittiğimde geldiğimde içim bir buruk olur. Bunun çeşit çeşit sebebi var illa aaa demekki evliliğinde mutsuzsun evliliğine alışamamışsın olmuyor her zaman cevabı.
Zamanla alışılır elbet. Üç yıl hele de bir uğraşınız yoksa bu iş olur çocuk olabilir özleminiz daha da ağır basabilir. Meşgaleleriniz artıkça alışmanız daha çabuk olur diye düşünüyorum.
Bende 2,5 saat ileri gittim ama sizin gibi değilim mutşu musunuzMerhaba arkadaşlar evlenince gurbete gelin gittim aslında pek gurbet sayılmaz 1 buçuk saat mesafe var ama araba falan olmayınca canım istediğinde gidemiyorum gitmesi güzel ama ah o dönüşü yok mu her dönüşte moralim bozuluyor içime bir öküz oturuyor 3 yıl geçti ama hala aynı sizde de mi aynı durumlar merak ettim
1.5 saat ne kadar uzun bir yol siz biliyor musunuzEşinizle mutlu değilsiniz belli ki, 3 senede hala bu halde olmanızın açıklaması yok.
Sanki kağnıyla 78 saat yol gidiyosunuz “gurbet gelini” nedir ahahah
Annen kötülüğünden söylemiyodur canım benim ki de Nişanlanacağımda aynı şeyleri söyledi uzak diye 1 buçuk saatlik mesafe var aramızda köyden çıkıp etmeyen insanlar büyük şehirde yaşıyorum gelip edemeyiz senin için zor olur dediler insan o zaman farkına varmıyo ama gerçekten alışıncaya kadar çok sıkıntılar çektim hasta oluyorsun 1 kaşık çorba yapanın yok doğum yapmadım ama eminim o zamanda sıkıntılar çekeceğim şuan 3 yıla yakın oldu baya alıştım da alışıncaya kadar neler götürdü benden
1.5 saat ne kadar uzun bir yol siz biliyor musunuzkıtalar arasına gelin gittim ben de. Konu sahibiyle kader arkadaşıyız
Ay calcifer hanım bir konuda birisi yazmış “ailem uzak diye istemiyor evlenmemi” diye, hanımefendinin cevabı bu. Gerçekten komik yani. 21. Yüzyılda 1.5 saatlik mesafeye gelin gittim diye ayılıp bayılmalar, ailem uzak diye izin vermediler… bunlar bana can sıkıntısından hayatına anlam arayışı gibi geliyor.
Yani 18 yaşından beri ayrıyım ailemden, ilk zamanlar evet sıkıntı çektim çocuğum sonuçta ama alıştım. Kendini evlenmeye yeterli bulan birisinin bu triplere girmesi düpedüz komik.Bu ne ya
Onun derdi uzaklık değil belli ki evliliğinde sorunlar var. 3 yılda insan alışamazmı evine tuhaf
Sizinki gerçekten gurbet ama iki ilçe de her yönüyle çok farklıBen de gurbet geliniyim en iyi ben anlarım seni. Üsküdar'dan Bağcılar'a gelin geldim
Yaramı deşme bacımSizinki gerçekten gurbet ama iki ilçe de her yönüyle çok farklı
Aynen öyle.. alışıyorsun gurbette olmaya ama her dönüş bi üzüntü o hiç değişmiyorMerhaba arkadaşlar evlenince gurbete gelin gittim aslında pek gurbet sayılmaz 1 buçuk saat mesafe var ama araba falan olmayınca canım istediğinde gidemiyorum gitmesi güzel ama ah o dönüşü yok mu her dönüşte moralim bozuluyor içime bir öküz oturuyor 3 yıl geçti ama hala aynı sizde de mi aynı durumlar merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?