2.5 saat önce aydındaydım canım:) içimden seni geçirmiştimmm:) :) :)çok teşekkür ederim :)
Rica ederim, canım inşallah herşey çok güzel olacakçok teşekkür ederim :)
bende bugun adnanmendereste dolaştım hatta eşime dün akşam burada kafa dağıttığımdan bahsettim :)2.5 saat önce aydındaydım canım:) içimden seni geçirmiştimmm:) :) :)
hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum bir avazda inşallah şimdiden güle güle büyütün :)cnm seninle aynı şeyleri yaşayan o kadar bayan var ki bunlardan biride bendim istanbulda büyüdüm evlenince bambaşka bi şehre geldim hemde küçücük bi ilçede oturuyoruz bi allahın kulu kapımı çalmadı Aylarca evde tek başıma oturdum şimdi çok şükür çalışıyorum 1 ay sonra bebişim olucak güzel bi çevremiz oldu sana sadece sabretmeni tavsiye ederim ve zamanı geri getiremiyosun zamanını güzel değerlendirmeye çalış
ben 2.bebeğe hamile kalınca iş hayatını tamamen noktalama kararı aldım şu an tam zamanlı evhanımıyım canım.)Ben Ordudayım bi ilçesinde. Zor tabi ama eşim yanımda ve çalışıyorum. Çalışınca her türlü zaman geçiyor. Ama insan bazen çatkapı uğrayıp dertleşebileceğin kahve içebileceğin birilerini arıyor.
Siz çalışıyor musunuz?
ben de tamm bu konuyla alakalı bir konu başlığı açmıştım ne kadar da hak veriyorum sana kesinlikle anlıyorum seni gurbet çok zor çokMerhaba Arkadaşlar
Eşimin işi nedeniyle İstanbul'dan Aydın'a taşındık. ailemden sevdiklerimden üniversite dışında ilk ayrılışım. ben gurbete gelirken ne olacak sanki öğrencilikte üstesinden geldik gurbetin şimdi çoluk çocukla mı başedemeyeceğim diye düşünmüştüm ama çok yanılmışım. yalnızlık çok zormuş kızlar geldim geleli kapımı bir çalıp hoşgeldin diyen olmadı. arada çocuğu parka çıkarıyorum diğer annelerle sohbet etmeye çalışıyorum ama nafile henüz bir arkadaş edinemedim. Bazen içim öyle doluyor ki hüngür hüngür ağlıyorum. Sonra şükret çocuğun sağlıklı ailen huzurlu deyip kendimi motive etmeye çalışıyorum. Bugunler de ne yemek yapasım ne ev işi yapasım var. beşbuçuk aylık hamileyim birde...
gurbette yalnızlık hissinden nasıl kurtulabilirim arkadaşlar. bana neler önerirsiniz boşvaktimi nasıl doldurayım önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
ben o mallığı yaptım. aprtmandak, moruklarla arkadaşlık kurdum aralarına alıp çocuk muamelesi yapıyorlar. karşılık da veremiyorum saygısızlık olmasın diye. bebeğime nasıl bakacağımla ilgili öneri değil de emir veriyorlar sanki bi gün kalplerini kıracağım ama çekiniyorum geri dönüşü olmayacak çünküNe kadar oldu taşınalı acaba? Sizin yine çocuğunuz varmış ben de 7 ay oldu evleneli ailemiz burada değil ve 7 aydan beri kimse kapımı çalmadı, ben de hep yaşları büyük olduğu için çekindim gitmeye. Hala sap gibiyim.
İnşallah tez zamanda arkadaş edinirsiniz.
ben de gurbete geld,kten 1.5 sonra hamile kaldım ve bebeğim 8 aylık olacak. hamileyken ooo merak etme her gün birimiz gelsek bebek kocaman olur diyen komşularımdan sadece 2si kapımı çaldı ve kapıdan döndü. ama ben de lafımı söyledim. bu apartmandan bi şey olmaz dedim. 4 aydır bebeği bakmak için gelmek istiyorlar ama her seferinde bi bahane uyduruyorum. o koca karılara çatallı bıçaklı hizmet etmeyeceğim. karşı komşunun ağzı gevşek ona söyledim neden kimse gelmedi diye. o da hemen yetiştirmiş herkese. ondan gelmek istiyorlar. bu arda karşı komşu 4 aylık hamileyken bebeğin hediyesini aldım demişti. oğlum 8 aylık oldu hala bi şey yok. komşularınıza sakın güvenmeyin.milletin dertleri beni de bi geriyoki anacım arada okurken sinirenip tribe girdiğim hatta ağladığım oldu :) benimki tamamen hamilelik buhranı sanırım. üstüne gurbette tuzu biberi oldu :)
Saol cnm hepimiz inşallahhayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum bir avazda inşallah şimdiden güle güle büyütün :)
Canım benimmmm Aydına alışıncaya kadar burası sana çok iyi gelicekkkkbende bugun adnanmendereste dolaştım hatta eşime dün akşam burada kafa dağıttığımdan bahsettim :)
Çok haklısın insanların laflarına kesinlikle kanmamak lazım herkes atıp tutuyo ama icraate gelince kimse ortalıkla olmuyoben de gurbete geld,kten 1.5 sonra hamile kaldım ve bebeğim 8 aylık olacak. hamileyken ooo merak etme her gün birimiz gelsek bebek kocaman olur diyen komşularımdan sadece 2si kapımı çaldı ve kapıdan döndü. ama ben de lafımı söyledim. bu apartmandan bi şey olmaz dedim. 4 aydır bebeği bakmak için gelmek istiyorlar ama her seferinde bi bahane uyduruyorum. o koca karılara çatallı bıçaklı hizmet etmeyeceğim. karşı komşunun ağzı gevşek ona söyledim neden kimse gelmedi diye. o da hemen yetiştirmiş herkese. ondan gelmek istiyorlar. bu arda karşı komşu 4 aylık hamileyken bebeğin hediyesini aldım demişti. oğlum 8 aylık oldu hala bi şey yok. komşularınıza sakın güvenmeyin.
Ben Aydınlıyım ama malesef başka bi şehirde yaşıyorum iş dolayısıyla.Keşke benim de tayinim çıksa Aydın'a..Aydın'da olsam arkadaş olmak isterdim seninle..Bulvara ya da Foruma gidebilirsin..Vakit geçirilecek güzel yerler çok..Salı pazarımız da var bayaa büyük :)Merhaba Arkadaşlar
Eşimin işi nedeniyle İstanbul'dan Aydın'a taşındık. ailemden sevdiklerimden üniversite dışında ilk ayrılışım. ben gurbete gelirken ne olacak sanki öğrencilikte üstesinden geldik gurbetin şimdi çoluk çocukla mı başedemeyeceğim diye düşünmüştüm ama çok yanılmışım. yalnızlık çok zormuş kızlar geldim geleli kapımı bir çalıp hoşgeldin diyen olmadı. arada çocuğu parka çıkarıyorum diğer annelerle sohbet etmeye çalışıyorum ama nafile henüz bir arkadaş edinemedim. Bazen içim öyle doluyor ki hüngür hüngür ağlıyorum. Sonra şükret çocuğun sağlıklı ailen huzurlu deyip kendimi motive etmeye çalışıyorum. Bugunler de ne yemek yapasım ne ev işi yapasım var. beşbuçuk aylık hamileyim birde...
gurbette yalnızlık hissinden nasıl kurtulabilirim arkadaşlar. bana neler önerirsiniz boşvaktimi nasıl doldurayım önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
benimde aptÇok haklısın insanların laflarına kesinlikle kanmamak lazım herkes atıp tutuyo ama icraate gelince kimse ortalıkla olmuyo
teşekkür ederim canım salı pazarı mı? ne tarafta acaba? giyim pazarı mı?Ben Aydınlıyım ama malesef başka bi şehirde yaşıyorum iş dolayısıyla.Keşke benim de tayinim çıksa Aydın'a..Aydın'da olsam arkadaş olmak isterdim seninle..Bulvara ya da Foruma gidebilirsin..Vakit geçirilecek güzel yerler çok..Salı pazarımız da var bayaa büyük :)
biz aydın merkezde efeler mahallesindeyiz canım.ben de izmirden kuşadası güzelçamlıya geln geldm canım sen aydının neresndesin?
bacım, komşuluk ilişkileri ölmüş, bende başka şehre gelin gitmiştim, o kdr dayak yedim bağrış çağrış, apartmandan bi Allahın kuluda kapımı çalmadı...bu kdr olur...Merhaba Arkadaşlar
vah vah çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunbacım, komşuluk ilişkileri ölmüş, bende başka şehre gelin gitmiştim, o kdr dayak yedim bağrış çağrış, apartmandan bi Allahın kuluda kapımı çalmadı...bu kdr olur...