gurbet elde bir başına :(

Orada bir psikoloğa gidebilirsin. Şehre Alıştıkça da rahatlatsın muhakkak. Kızını alıp gezmelere çık içinden ağlamak geldiği zaman. Yavaş yavaş çevre de edinirsin. Hiç sıkma tatlı canını. Hamilelik de seni hassas yapar. Havalar düzeliyor, günlük yürüyüş saatleri koy kızınla, ya da park mesela. Gidip geldikçe tanıştırsın başka annelerle. Ya da mesela pazarları sizin gününüz olsun, çevre illere gezmeye, pikniğe gidersiniz eşinle. Yalnız değilsin, sıkıldın ara annenleri. Allah sana da iki güzel çocuğunla mutlu Mesut olmayı nasib etsin inşallah.

cnm seninle aynı şeyleri yaşayan o kadar bayan var ki bunlardan biride bendim istanbulda büyüdüm evlenince bambaşka bi şehre geldim hemde küçücük bi ilçede oturuyoruz bi allahın kulu kapımı çalmadı Aylarca evde tek başıma oturdum şimdi çok şükür çalışıyorum 1 ay sonra bebişim olucak güzel bi çevremiz oldu sana sadece sabretmeni tavsiye ederim ve zamanı geri getiremiyosun zamanını güzel değerlendirmeye çalış

hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum bir avazda inşallah şimdiden güle güle büyütün :)

ben 2.bebeğe hamile kalınca iş hayatını tamamen noktalama kararı aldım şu an tam zamanlı evhanımıyım canım.)

ben de tamm bu konuyla alakalı bir konu başlığı açmıştım ne kadar da hak veriyorum sana kesinlikle anlıyorum seni gurbet çok zor çok

ben o mallığı yaptım. aprtmandak, moruklarla arkadaşlık kurdum aralarına alıp çocuk muamelesi yapıyorlar. karşılık da veremiyorum saygısızlık olmasın diye. bebeğime nasıl bakacağımla ilgili öneri değil de emir veriyorlar sanki bi gün kalplerini kıracağım ama çekiniyorum geri dönüşü olmayacak çünkü

milletin dertleri beni de bi geriyoki anacım arada okurken sinirenip tribe girdiğim hatta ağladığım oldu :) benimki tamamen hamilelik buhranı sanırım. üstüne gurbette tuzu biberi oldu :)
ben de gurbete geld,kten 1.5 sonra hamile kaldım ve bebeğim 8 aylık olacak. hamileyken ooo merak etme her gün birimiz gelsek bebek kocaman olur diyen komşularımdan sadece 2si kapımı çaldı ve kapıdan döndü. ama ben de lafımı söyledim. bu apartmandan bi şey olmaz dedim. 4 aydır bebeği bakmak için gelmek istiyorlar ama her seferinde bi bahane uyduruyorum. o koca karılara çatallı bıçaklı hizmet etmeyeceğim. karşı komşunun ağzı gevşek ona söyledim neden kimse gelmedi diye. o da hemen yetiştirmiş herkese. ondan gelmek istiyorlar. bu arda karşı komşu 4 aylık hamileyken bebeğin hediyesini aldım demişti. oğlum 8 aylık oldu hala bi şey yok. komşularınıza sakın güvenmeyin.

bende bugun adnanmendereste dolaştım hatta eşime dün akşam burada kafa dağıttığımdan bahsettim :)
Canım benimmmm Aydına alışıncaya kadar burası sana çok iyi gelicekkkk İyiki kadınlar kulübü vaaaarrr.. Burda çok güzel arkadaşlıklar edindim benNişanlım askerde şuanda.. Gerçek hayattaki arkadaşlarımın vermediği desteği burdaki kızlar verdiiii

Çok haklısın insanların laflarına kesinlikle kanmamak lazım herkes atıp tutuyo ama icraate gelince kimse ortalıkla olmuyo

Ben Aydınlıyım ama malesef başka bi şehirde yaşıyorum iş dolayısıyla.Keşke benim de tayinim çıksa Aydın'a..Aydın'da olsam arkadaş olmak isterdim seninle..Bulvara ya da Foruma gidebilirsin..Vakit geçirilecek güzel yerler çok..Salı pazarımız da var bayaa büyük :)

ben de izmirden kuşadası güzelçamlıya geln geldm canım sen aydının neresndesin?

Çok haklısın insanların laflarına kesinlikle kanmamak lazım herkes atıp tutuyo ama icraate gelince kimse ortalıkla olmuyo
benimde apt
teşekkür ederim canım salı pazarı mı? ne tarafta acaba? giyim pazarı mı?

bacım, komşuluk ilişkileri ölmüş, bende başka şehre gelin gitmiştim, o kdr dayak yedim bağrış çağrış, apartmandan bi Allahın kuluda kapımı çalmadı...bu kdr olur...

Bak bebisin geliyormus canm.bosver komsuyu falan:)

bacım, komşuluk ilişkileri ölmüş, bende başka şehre gelin gitmiştim, o kdr dayak yedim bağrış çağrış, apartmandan bi Allahın kuluda kapımı çalmadı...bu kdr olur...
vah vah çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…