gurbet elde bir başına :(

0lotus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
71
48
Merhaba Arkadaşlar
Eşimin işi nedeniyle İstanbul'dan Aydın'a taşındık. ailemden sevdiklerimden üniversite dışında ilk ayrılışım. ben gurbete gelirken ne olacak sanki öğrencilikte üstesinden geldik gurbetin şimdi çoluk çocukla mı başedemeyeceğim diye düşünmüştüm ama çok yanılmışım. yalnızlık çok zormuş kızlar geldim geleli kapımı bir çalıp hoşgeldin diyen olmadı. arada çocuğu parka çıkarıyorum diğer annelerle sohbet etmeye çalışıyorum ama nafile henüz bir arkadaş edinemedim. Bazen içim öyle doluyor ki hüngür hüngür ağlıyorum. Sonra şükret çocuğun sağlıklı ailen huzurlu deyip kendimi motive etmeye çalışıyorum. Bugunler de ne yemek yapasım ne ev işi yapasım var. beşbuçuk aylık hamileyim birde...
gurbette yalnızlık hissinden nasıl kurtulabilirim arkadaşlar. bana neler önerirsiniz boşvaktimi nasıl doldurayım önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Ne kadar oldu taşınalı acaba? Sizin yine çocuğunuz varmış ben de 7 ay oldu evleneli ailemiz burada değil ve 7 aydan beri kimse kapımı çalmadı, ben de hep yaşları büyük olduğu için çekindim gitmeye. Hala sap gibiyim.

İnşallah tez zamanda arkadaş edinirsiniz.

KK'da takıl.Hiç yalnız kalmazsın.Milletin sıkıntılarını oku,hafiflersin.

henüz 2 ay oldu. benim de eşimin de burada hiç kimsesi yok

yalnızlık gerçekten çok zor umarım sizde hayırlı dostlar edinirsiniz bu arada siz hangi ildesiniz?

KK'da takıl.Hiç yalnız kalmazsın.Milletin sıkıntılarını oku,hafiflersin.
milletin dertleri beni de bi geriyoki anacım arada okurken sinirenip tribe girdiğim hatta ağladığım oldu :) benimki tamamen hamilelik buhranı sanırım. üstüne gurbette tuzu biberi oldu :)

Bende gurbetteyim o kadar yalnizim ki hic bir arkadasim yok.Evde kafayi yiyorum.Cok zor gercekten yalnizlik.Insan icini döküp rahatlamak istiyo.Bende bunalimdayim ne bir komsum ne bir arkadasim hic kimsem yok.

Bende gurbetteyim o kadar yalnizim ki hic bir arkadasim yok.Evde kafayi yiyorum.Cok zor gercekten yalnizlik.Insan icini döküp rahatlamak istiyo.Bende bunalimdayim ne bir komsum ne bir arkadasim hic kimsem yok.
sizde çocuk var mı? yani ben günlerimi dolduracak birşeyler bulayım diyorum.. nette takılıyorum, ortalama haftada 1 kitap bitirmiş oluyorum ama içimdeki hüzünden kurtulamıyorum. psikolog arkadaşım var istanbulda ona danışıyım dedim o benden dertli DD+ çıktı... umarım hayırlı arkadaşlar edinirsiniz sizde Allah yardımcımız olsun..

bendebasa sehırdeyımm daha sızınkı cok yen emınım o sehır boguyodur sızı beı 2.5 sene olduu bende sın yasadıklarınızı yaadım sımdı ıyı kotu komsular var aradacagırırar falan ben gıdrm ama sadece komsu dost buladım bendee bkıyom dısardan kanka olan kmsulr bırı gııtsınbaslıyolar arkalarından atmyaa bensamımı olmuyorum kımse ılee emnım sende alışacaksın ama zmana ıhııyacın var tvsıyem kımsye guvenmee her meemleketın ınsanı frklı oluyoo

ben bi kendimi böyle hissediyormuşum oysa tek değilmişim. bende hiç bilmediğim bi memlekette ne bir komşu ne arkadaş olmadan 7 ay geçirdim. tek gördüğüm konuştuğum kişi eşim. ilk zamanlar zordu oturup ağlıyordum herşeye ama alıştım galiba artık eskisi kadar sık ağlamıyorum

Ahh cnm bende izMirdeyim. Burda olsan gorusurduk senle :)) sosyal bir kelebegimdir :)))
Ama soyle dusun Allahtan yurt disinda degilsin... ya yurt disinda olsaydin birde...

Onerim ;Puzzle yap, benim hobim mesela puzzle.

çok haklısın ssessizgemiciğim. burdada insanlar bir merhaba demekten aciz. istanbuldayken biz kuzenler yegenler sülale olarak birbirimize yeterdik. bir tanede çocukluk arkadaşım vardı.. megerse ordaki hayatım pamuklara sarılı tuğlası güven olan bir kaleden ibaretmiş. gurbete gelince kendimi boşlukta hissettim. gecenlerde bir kasık ağrısı yaşadım. Eşim evden yarım saat uzakta arazide çalışıyor. şimdi aileden biri olsaydı çocuğumu emanet edebilsem biraz uzanabilseydim dedim.. yalnızlık büyük sorumluluk ve ciddi bir enerji istiyormuş

Ahh cnm bende izMirdeyim. Burda olsan gorusurduk senle :)) sosyal bir kelebegimdir :)))
Ama soyle dusun Allahtan yurt disinda degilsin... ya yurt disinda olsaydin birde...

Onerim ;Puzzle yap, benim hobim mesela puzzle.
teşekkür ederim :) puzzle aklımdaydı zaten en yakın zamanda edineyim şöyle 2000 parçalık bişey anca keser bu yalnızlığı :)

aynı durumdayız eşim şu an işte mesela 1 saate kadar gelebileceğini söyledi tlefonda normalde sabaha gelecekti. o bile moral oldu sevinçten takla atacak moda geldim resmen

Evet canim 1 yasinda bir oglum var.Bende hem onunla hemde nette takiliyorum ama yine insan arkadas ariyor kendine.Tesekkur ederim sizde ins yakin zamanda bulursunuz bir arkadas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…