gurbet elde bir başına :(

Çok üzüldüm gurbette yalnızlık zordur bende memleketimden uzakta çok zor bi hamilelik ve kimsesiz uç yıl geçirdim ve ardindan bende şimdi aydina taşındım sizinle yine ayni dertleri paylasiyorum aydının neresi acaba

Arkadaş olabiliriz bakarsin karsilasiriz bi yerde

Merhaba sizi cok iyi anliyorum bende yabanciyim turkiyeye gelin geldim kimsem yok ama benim butun hayatim nesem herseyim esim oluyor aksam eve gelis saatlerini heyecanla bekliyorum sizin cocugunuzda varmis allah anali babali buyutsun ins bence cok kafaya takma esinle cocugunla atlatirsiniz ve alisirsiniz ins zamanla komsu edinirsiniz

7 senedir gurbetlerdeyim. Okudum çalıştım evlendim farklı şehirlerde hep. Evliyim bebiş de yok patlıyorum sıkıntıdan.

1,5 yildir yalnizim gurbette, daha oncede gurbette yasadim ama bu şehir ve buranin insanlari beni hayattan soguttu. Kitap okudum ders calistim, puzzle yaptim, el işi yaptim yok yok hicbiri oyalamiyor, psikiatrik tedavi goruyorum artik panik atak, okb, bipolar, depresyon ne ararsan var. Alip başimi kacasim var

Canım umarım sana teselli olur benim halim. İzmire gelin geldim yaşım 21 eşim doğumdan 52 gün sonra gemiye çıktı dopuma 15 gün kalaya kadar istanbukdaydık. Anlıcan izmirin i sini doğumuma 15 gün akla öğrendim ve 52 günlük ken yapayanlız kv ile aile apatmanında kaldım. Panik atak olan kayınvalidemle iletişim kurmaya çalıştım ve hem çocuk hem kv ile uğraştım üstğne beni yani tanıyan ve kayınvalidemin çocuklukları yüyünden ybeni yanlış tanıyan 2 görümceyle bir amcalarıyla upraştım. İzmiri kendi kendime bebek arabasıyla kara kışta öğrendim, buraya kadar hiç arkadaşım olamdı eşim 6 ayda geldi, 3 ay sonra gitti. Ne kadar yanlız olduğumu anlayamamışım ki depresyonumu bile kendi kendime hallettim. Sonra yurt dışına çıktık. Bırak arkadaşı aynı dilde konuşan kimse yoktu. Olankarlada geçen zorlu süreçten dolayı iletişim kuramaz hale gelmiştim. Oarası bana bir güç verdi ve kendi kendime yetebildiğimi öğrendim. 5 yıllık evliyim 4 yaşında çocuğum var ve hiç dilini bilmediğim 3. Ülkedeyim. Diyeceğim o ki sen benden kat kat kat kat avantajlısın. Yapacağın şey sabır ve bulunduğun durumu kafanda büyütmemen. Kitap al ou, alişi ysp yemek yap ne seviyorsaN. Parka gittiğinde elbet ark bulursun zamanla. Acrle etme mecburi arkadaşlıklar hiç bir zaman seni mutlu etmez zateb, farkında olamadan daha çok mutsux olursun... şükğr telefon var, internet var. İnsan oğlu herşeyin üstesinden gelir. Sağlığın sıfır olduğu ülkede düşük yaptım yine gık demedim. Bunu övünmrk için demiyorum. Gönlünğ ferah tut. Durumun gerçekten vahim değil bunun farkında ol diye kendimden örnek veriyorum...

teşekkür ederim canım salı pazarı mı? ne tarafta acaba? giyim pazarı mı?
Evet canım giyim pazarı.Hmm şöyle söyliyim..Bulvarın üst tarafında istasyon var ya,,istasyondan ziraat bankasına doğru karşıya geç,o yolu yukarı doğru takip et.Yağcılar içi deniyor o bölgeye.Salı pazarı oralarda kuruluyor.

Konu sahibi yok mu hanimlar

teşekkür ederim canım

ok teşekkür ederim görüyorum ki sizde hamilesiniz hayırlı doğumlar dilerim şimdiden sevgiler

deneyimleriniz bana ne kadar şanslı olduğumu hatırlattı teşekkür ederim zaman ayırıp paylaştığınız için. Sevgiler =)

Merhabalar bende 4 senedir istanbulda evliyim benim de yok malesef ve gercekten c ok uzucu ne komsuluk var ne arkdslik 1 sene once acmissiniz konuyu son durumunu z nedir ?

Sizi cok iyi anliyorum
Gurbet ellerdeyim bende. 4 sene oldu. Ne bir dostum var kahve içecek ne de bir arkadaşım . Keske bu konuyu okumasaydim hic. Suan Cok kotu oldum. Gözlerim doldu ;'(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…