Günün Sözü ?

Basit biri değilim..
Gözlerimi kanatırcasına ağladığım gecelerim var,
Ve kahkaha...lara sarılmış anılarım.
Herkes kadar dertli,bazılarından fakir, çoğundan zenginim.
Taşıdığım hayallerim, söylenecek şarkılarım, paylaşılacak dostluklarım var.
Bilmeyene sevmeyi öğretecek kadar büyük bir kalbim,
Gidene beddua edemeyen bir dilim var..

Yüreğimi korkak büyütmedim. "Kaybettiklerim; dağıttığım servetimdir"

hadi kalk git benden... tezgahı topluyorum artık! çekiyorum ellerimi, gözlerimi, dudaklarımı senin üzerinden... gönlümse kepenklerini indirmeye kararlı! yoksa iflasın eşiğinde organlarım! hep zarar hep zarar nereye kadar?! hep cepten mi yenir sevdalar? anlayacağın bu bedende grev var! sensizliğin boykotundayım!!!

Okey'de beklenen son taş gibisin. Biliyorum beklemekle gelmezsin. Zaten gelme!!! Çünkü sen gelirsen ben biterim...

Denir ya hep: 'Aşk bittiği yerden bir daha yaşanır'. Doğru kopan herşey bağlanır; ama bağlanan yerde düğümleri kalır...
[Paul Auster]

"Uğradığın dertlerden mahlûka şikâyeti kes!..Merhametliyi merhametsize şikâyet etmiş olursun."

Hz.Hüseyin -radıyallahu anh

Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti.
[Sunay Akın]

Sαklαmα yeteneği yüksek olαn, güçlü biriyim. Hαttα gözlerimden yαşlαr düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: 'Ben iyiyim'.
[Yılmaz Erdoğan]

Sevgilinin yüzü mü; aşk yangınını alevlendiren ilk kıvılcımdır.
Âşığın kalbi mi, ilk bakıştan sonra suda titreyen bir mehtap.
Göz… Savaşı başlatan haberci.
Bakış… Elde olmayan kader; ilâhî kaza.
Ve aşk… Kalp ile göz arasında kutlu bir hadise.
...
Şaşkın vaziyetteyim; nefsimi mi azarlayayım, arzulu gözümü mü, yoksa kalbimi mi?

Belki de haklısın gitmek en kolayıdır aslında;" ama gittiğin yerde aradığını bulamazsan, dönmek koymaz mı insana."
[Yılmaz Erdoğan]

"Aklıma bile gelmiyorsun artık.. O kadar kalbimdesin ki".
[Cemal Süreya]

Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim.Aklıma gelişini seveyim.Ne güzelde darma duman ediyorsun beni.

Hani ayrılırsak ölürdük biz, söylesene sevgili; kim öldü sen mi? ben mi?

Geldiğin kadar değil, göründüğün kadar mutlusun. Ve sakın unutma; gittiğin kadar değil, hak ettiğin kadar unutulursun...
[Can Yücel]

“Son sigaram gibiydin sen sevgili, kıyamazdım içmeye .. O cebimde kırıldı, sen kalbimde”.
[Yılmaz Erdoğan]

“Bazen olmaz ; hayat istediğini sunmaz, sunsa da uymaz.
Ya zaman yanlıştır; ya mekan. Belki de insan...”

[Tom Robbins]

“Sonuçta beni uçurumdan atsan düşene kadar aklımdaki tek şey sırtıma değen ellerin olurdu...”

[Ahmet Telli]

“Hatırlamak için kullanacağımız bir hafızamız varken, unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük kazıktır...”

[Murathan Mungan]

“Ey sevgili.. Biz seninle bir salkımın iki aşık üzümüyken, başka şişelerde şarap olmuşuz, başka hayallerde harap olmuşuz...”

[Hz. Mevlana]

“Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin...”

[Şems-i Tebrizi]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…