Günün Sözü ?

Gidişinin αrdındαn çok fenα yαğmur yαğdı. Fαkαt Gökyüzü bαnα mı αğlαdı sαnα mı tükürdü αnlαmαdım...!

Hayatına girmek isteyene, tam zamanında açmalısın kapını. Ve tam zamanında çıkarmalısın, sevginden şımarmaya başlayanları.
(P. Auster)

Hani bazı şehirler vardır ya saat 10′dan sonra kimsecikler olmaz...İşte senden sonrası on′dan sonrası...

Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare,dağ ile karı başbaşa bırakmaktır.Gün gelip karlar eridiğinde,dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap başka bir dağdan selam yollamaktır.

Gittin mi büyük gideceksin…Ayrılık bile gurur duyacak seninle…Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek.Gölgen bile kalmayacak ardında.Gittin mi onurunla gideceksin;haklıysan gidecek gitmişsen dönmeyeceksin.

Son düzenleme:

aklın ardında kalırsa gitmek denmez zaten ona..

Deliler ve akıllılar aynı derecede zararsızdır.yalnız yarı deliler ve yarı akıllılar çok tehlikelidir.
Goethe

Öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış. Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış. Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış.. İclal aydın

'Olsun be aldırma Yaradan yardır.
Sanmaki zalimin ettiği kârdır.
Mazlumun ahı indirir şâhı.
Herşeyin Bir Vakti Vardır "

bir insanı sevmek mümkün mü sence?
iyi tanımadığınız biri ise belki. ben insanları pencereden seyretmeyi severim.
sen bir korkaksın, Stirkoff.
kesinlikle, efendim.
nedir senin korkak tanımın?
bir aslanla silahsız dövüşmeden önce tereddüt eden kimse.
peki cesur kime denir?
aslanın ne olduğunu bilmeyene.
herkes bilir aslanın ne olduğunu.
herkes aslanın ne olduğunu bildiğini sanır

Tüm gerçekler üç aşamada oluşur. Önce alay edilir. Sonra şiddetle karşı çıkılır. Son olarak da "zaten belli olan bir şey" denir

[ Artur Schopenhauer ]

İnsan dilediği kadar bilgisiyle şişinip dursun, dilediği kadar nesnel görünsün, boşuna! Sonunda herzaman ancak kendi yaşam öyküsünü elde edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…