Mahşeri bekliyorum.. Söyleyecek çok sözüm var orda.. Sen sıratta yürürken , ayaklarına ben takılacağım.. Ve düşeceksin susmalarımin ortasında.. Yanacaksin yalanların kadar , ihanetlerin kadar acı çekeceksin.. Sakin sorma " bu yüreğe ne kadar acı vermiş olabilirim ki " die.. Anlamazsın.. Sadece bekle diyorum.. Susmalarımin ardında bir " cehennem " saklıyorum..
Hiç bir zaman bilemezsin.. Geride kalan mıdır yanlız insan ? Yoksa çekip giden mi ? Anlayamazsın.. Giden sevseydî gitmeyi istermiydî ? Kalan sevseydî gitmesine izin verirmiydî..?
Birini öldürüp toprağa gömersin , kimse anlamaz.. Dışardan bakınca orada biri olduğunu.. Ama sen bilirsin o toprağın altında ne olduğunu.. " Sevdiğimi " unuttum diyenlerde böyledir.. Kalplerine gömerler , " unuttum " derler.. Dışardakiler anlamaz ama seven bilir içinde çürüyen cesedin kime ait olduğunu..!
Sus gönlüm.. bütün bu susmalarına karşılık herşeyin - hayırlısının - olacağına inanarak sus.. Her susuşun bir cevap olsun.. Her susuşun sabrın olsun.. Her susuşun " dua " n olsun..!
Ask aqir yukler bindirdi kùcùlen omuzlarima... Ne tasimaya qucum var nede atmaya cesaretim, Ciqliklar arasinda saqir vede dilsizim, Ne duyup anlatmaya isteqim var nede konusup anlatmaya mecalim... Ask diye bisey yasiyorum, Ne tek tarafli demeye dilim var nede karsilikli olduquna ispatim... Sessizce bekliyorum ama ne daha fazla beklemeye sabrim var nede bosver diyecek yureqim...