• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

AqLama qözLerim ßir vefaSız iÇiη.. SızLama Yüreqm ßir HayırSz iÇiη. HeLe Sen Hiç koηu$ma DiLim.. Şerefsze SeviyoRm Dediqn iÇin.!

Yalan Zeka İşidir, Dürüstlük İse Cesaret. Eğer Zekan Yetmiyorsa Yalan Söylemeye. Cesaretini Kullanda Dürüst Olmayı Dene...!

Küçükken anneme mezarlıktan korkuyorum dediğimde 'ölüden değil, diriden kork' demişti. Zaman gösterdi ki; annem yine haklıydı.

2 Yαhudi bir αrαyα gelse Şirket, 2 Türk bir αrαyα gelse 'Devlet' kurαr !... (Çin Atasözü)

En basit yalanları gözümün içine bakarak söyleyen aptallar tanıdım.İnandığımı sandılar; bense onların kuş kadar akıllarına ve cahil cesaretlerine hayrandım.

- Bazen çok seversin.. Hasreti yakar yüreqini, özlersin, hep onunla olmak istersin.. Ama ne kavu$mak istersin, ne de onsuz olmak.. Ayirir yollar, ayirir insanlar.. Onsuzluga mahkum edilirsin.. En çok yaralayan ne olur biliyormusun?? seversin, söyleyemezsin.. istersin, qidemezsin, en ihtiyacin oldugu anda onu bulamazsinya. i$te o zaman bitersin.....

Back