Günün Sözü ?

Bir kadını en mutlu eden cümle ; Kilo vermişsin. ' dir. Bu cümlenin yanında " seni seviyorum " bile halt etmiş.

AqLama qözLerim ßir vefaSız iÇiη.. SızLama Yüreqm ßir HayırSz iÇiη. HeLe Sen Hiç koηu$ma DiLim.. Şerefsze SeviyoRm Dediqn iÇin.!

Bαkmαyın böyle kαhkαhαylα güldüğüme bir orduyu yok edecek güçde kin sαklı içimde .

Yalan Zeka İşidir, Dürüstlük İse Cesaret. Eğer Zekan Yetmiyorsa Yalan Söylemeye. Cesaretini Kullanda Dürüst Olmayı Dene...!

Küçükken anneme mezarlıktan korkuyorum dediğimde 'ölüden değil, diriden kork' demişti. Zaman gösterdi ki; annem yine haklıydı.

2 Yαhudi bir αrαyα gelse Şirket, 2 Türk bir αrαyα gelse 'Devlet' kurαr !... (Çin Atasözü)

En basit yalanları gözümün içine bakarak söyleyen aptallar tanıdım.İnandığımı sandılar; bense onların kuş kadar akıllarına ve cahil cesaretlerine hayrandım.

- Bazen çok seversin.. Hasreti yakar yüreqini, özlersin, hep onunla olmak istersin.. Ama ne kavu$mak istersin, ne de onsuz olmak.. Ayirir yollar, ayirir insanlar.. Onsuzluga mahkum edilirsin.. En çok yaralayan ne olur biliyormusun?? seversin, söyleyemezsin.. istersin, qidemezsin, en ihtiyacin oldugu anda onu bulamazsinya. i$te o zaman bitersin.....

X