Günün Sözü ?

"Kitap okumanın zararları da var elbette. Bittiği zaman hayata geri dönüyor ve mecburen yaşamaya devam ediyorsun."

Bazen alabileceğin en büyük intikam; affetmektir. Ve bazen karşındakine verebilecek en güzel cevap gülüp geçmektir..

Kimse Elindekinin Değerini Bilmez Sahip Olduğu Sürece Ama Bir Gün Elinden Uçup Gittiğinde Tek Bir Söz KEŞKE.

Can Yücel

Hiçbir insan öylesine girmez hayatımıza bazıları imtihandır,bazıları ceza,bazıları ise Allah ın hediyesidir bizlere.

" Unutamadığın kişi, daima senden uzakta olandır. " ( Chuck Palahniuk ) :26:

Gittiğinde ağlarsın, şarkılarda, filmlerde, ona-buna, her şeye ağlarsın. Aklın başına gelince de boşa harcadığın zamana ağlarsın.
[Charles Bukowski]

"Şu iflas etmiş dünyada, en geçerli para birimi; kendin gibi bir insanla paylaştığın duygulardır." (Il Postino)

Eğer bir gün düşersem, bir tekmede sen vurma! ayağın acır kıyamam..

(soğuk kahve)

Seni sevmeyene fazla sabır gösterme. Sabrının adı yüzsüzlük olur. Bu kadarla kalmaz fedakarlığın eziklik, sevgin de kişiliksiz olur.

Mevlana

''Kendim gibi başka birini bulamadığımı fark edince, insanlarla arkadaşlık kurmayı bıraktım.'' Kurt Cobain

Duâmda ki ;
Gözyaşım kadar edepliydi içime düşen aşkın.
Ey benim beşeri aldanışım,
Ben seni kalbime koyana sevdalıyım..

"Bildiğim içindi bütün acılarım.Bilmemenin saflığını yaşamak isterdim..."

"Hayat ne kadar güzel olurdu; insan hem ‘aşık’, hem de ‘sadık’ olmayı becerebilseydi." Can Dündar

Bir sevdaya düşeceksin..
O sevda kuyu olacak sana,
sen kuyuda Yusuf olacaksın..
Sabredeceksin,
sonra sevdaya Sultan olacaksın.
- Hz. Mevlânâ

Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan. Değişime en çok adapte olabilendir, hayatta kalan. [Charles Darwin]

Son düzenleme:
X