Günün Sözü ?

"Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini." - Mehmet Akif Ersoy

Yine gece, yine hüzün
Ve yine içimde sen
Ve yine biliyor musun?
İçimde sen olunca hüzün de güzel.
Abdülhak Hamit Tarhan

Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim... Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti…

" Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın, bulunmaz. " :26:

''Beklenen hep geç geliyor; geldiği zaman da insan başka yerlerde oluyor. ''

->> Oğuz Atay

Hani derler ya "adam gibi" işte adamın gibisi olmaz.
Ya adamdır, ya değildir..
o yüzden bir kızın sevgilisi olması hayatında bir adam olduğu anlamına gelmez. Belki hayatına giren sadece "gibi"dir.

Sabah Uykum(nasıl güzel bişisin sen öyle)

'Düşenin dostu olmaz' derler kimileri. Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi.. ( Cemal Süreya )

" Bazen gözlerin kapalıyken, daha fazla şey görürsün. "

"Bir oyundaymışım da ebe beni unutup gitmiş gibi. Yıllarca oyunun kaldığı yerden devam etmesini bekleyen bir çaresizdim. Sobelenmek pahasına ortaya çıkıyordum ve kimseler beni umursamıyordu."

Ve Sen Kuş Olur Gidersin, Tarık Tufan

Bir insan kendi kalbinde ne taşıyorsa dünyayı da o şekilde görür. [Goethe]

Mutlu yıllar arkadaşlar. 2014, iyiliklerle ve iyi insanlarla karşılaştığımız huzur dolu bir yıl olsun.

Ezan okununca,
"kalk namaz kıl" diyen,
iç ses ver bizlere Allah'ım...

"Gitme zamanı gelmişse "dur" demenin; zaman geçmişse "dön" demenin ve aşk bitmişse "yeniden" demenin; hiçbir anlamı yoktur." Marquez

Seninle aynı fikirde olmadıklarını söyleyenlerden korkma, seninle aynı fikirde olmayıpta bunu söyleyecek cesareti olmayanlardan kork.
[Napoléon Bonaparte]​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…